Distractie in profit pentru o noua viata la Balul Bobocilor din Colegiul Economic “Francesco Saverio Nitti” Timisoara. Galerie foto

dpp2

Liceeni de toate varstele si profesori de la Colegiul Economic “Francesco Saverio Nitti” din Timisoara au fost pontati  joi seara in clubul Heaven Studio la Balul Bobocilor. Pe langa muzica buna, tinerii si-au ales si cei mai frumosi colegi, iar concurentii  au avut de infruntat un inventar de probe, etape care au punctat la capitolul buna dispozitie in randul publicului.

Cele noua perechi de boboci au fost protagonistii unor ipostaze diferite: parada in tinuta de zi, dansuri in perechi, momente artistice sustinute de cupluri in tema “Dansatori si VIP-uri de la Nitii”, evolutii coregrafice ale grupurilor de baieti si fete, defilarea in tinuta de seara si vals, iar in proba surpriza a fost testata capacitatea de improvizatie a fiecaruia.

Intre aceste faze programul a inclus reprezentatiile de dansuri populare, soroc si pusta, oferite de ansamblul Flori din Campie si Paun Alexandra din clasa XII A si o demonstratie de street dance realizat de elevul Istrate Sebastian din clasa a X-a B.  La microfon au mai evoluat  doua talente din scoala: Alexandra Petric din clasa a 10-a D a cantat o piesa “Happy” de la Pharrell Williams si un  recital hip-hop a fost prezentat de Mihali Andrei (clasa a 9-a E).

Dupa competitia celor 9 perechi pe scena, juriul a decis castigatorii titlurilor de Mister si Miss al Balului. La baieti primul loc a revenit lui Dumitrescu Alexandru, un elev nascut in zodia Taur, care se mandreste cu inaltimea lui de 1,85 metri.Face parte din categoria persoanelor care doresc sa realizeze ceva, sa lase ceva in urma. Este o fire echilibrata, care iubeste frumosul. Are o personalitate puternica si crede ca in viata il ajuta comportamentul sau deschis si simtul umorului. Reusita vine sa confirme una dintre consideratiile sale: “Sa treci peste greutati nu tine de dorinta,ci de putinta”.

La fete coroana s-a acordat tinerei Stangaciu Eveline. Are o inaltime de 1,69 metri si este nascuta in zodia Scorpion. Ea marturiseste cu zambetul pe buze ca nu putea rata experienta Balului Bobocilor care, spune ea, ii adduce noi prieteni, mai multa incredere in sine si, de ce nu, distractia repetitiilor. Comunicativa, creativa, vorbareata, prietenoasa si vorbareata Eveline iubeste muzica si dansul si are ca motto: “Nu-ti stinge visele odata cu lumina”.

Pe scena a urmat un concert semnat de Dorian Popa, recital care a dat startul la petrecere in tot clubul pentru elevii si cadrele didactice. Prin prestatia sa, invitatul special a facut sa electrizeze publicul cu hit-uri binecunoscute,  care au tinut in priza întreaga asistentă. Artistul a reuşit să mobilizeze fani timp de aproape 1 ora, interacţionând in cel mai direct mod  posibil in mijlocul celor din club. Un spectacol ca o dragoste nebuna…pe placul tau, un refren de pe recentul single lansat in acest an care a fost gustat la intensitate de audienta, astfel poate fi definita pe scurt o petrecere pentru o noua viata.

.

Pe muzica captivanta tinerii s-au lasat prinsii in miscarile ritmate pe ringul de dans. Se poate spune ca pe cele mai atractive acorduri muzicale combinate la platane de disc-jockey s-a realizat o conexiune speciala la distractie intre liceeni cu adevarat de neuitat pentru viitor. Distractia in local a continuat pana la orele de start ale meciurilor din Europe League.

 

Valentin Handro

GALERIE FOTO:

yim Distractie in profit pentru o noua viata la Balul Bobocilor din Colegiul Economic Francesco Saverio Nitti Timisoara. Galerie fotogmail Distractie in profit pentru o noua viata la Balul Bobocilor din Colegiul Economic Francesco Saverio Nitti Timisoara. Galerie fotobookmark Distractie in profit pentru o noua viata la Balul Bobocilor din Colegiul Economic Francesco Saverio Nitti Timisoara. Galerie fotodelicious Distractie in profit pentru o noua viata la Balul Bobocilor din Colegiul Economic Francesco Saverio Nitti Timisoara. Galerie fotodigg Distractie in profit pentru o noua viata la Balul Bobocilor din Colegiul Economic Francesco Saverio Nitti Timisoara. Galerie fotomyspace Distractie in profit pentru o noua viata la Balul Bobocilor din Colegiul Economic Francesco Saverio Nitti Timisoara. Galerie fotoshare save 120 16 Distractie in profit pentru o noua viata la Balul Bobocilor din Colegiul Economic Francesco Saverio Nitti Timisoara. Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National