Patricia Samsudean, o arbitra din Timisoara in premiera la Liga Campioanelor pe stadionul lui FC Barcelona

dorcioman barcelona bristol 01a

Aseară, în prima manşă a optimilor de finală a Womens Champions League, partida FC Barcelona – Bristol Academy (Anglia) a fost arbitrată de româncele Cristina Dorcioman – Petruţa Iugulescu, Patricia Samsudean. Partida s-a încheiat cu victoria oaspetelor, cu scorul de 1-0, printr-un autogol.

Cristina Dorcioman a arătat 3 cartonaşe galbene (două gazdelor – unul oaspeţilor) şi a fluierat 17 faulturi (8 comise de gazde – 8 de oaspeţi). Asistentele Iugulescu şi Samsudean au avut de arătat 8 ofsaiduri (6 pe atacul gazdelor şi două pe cel al oaspeţilor).

 

A fost o noapte ciudată in Liga Campioanelor pentru echipa care evolueaza pe Mini Estadi din Barcelona, desi fetele lui Xavi Lorens au fost superioare de-a lungul meciului, dar au fost victima ghinionului, in propria poartă în prima jumătate a jocului au lasat intre mingea in ate . Ele acum trebuie să facă o revenire în retur, dacă doresc să ajungă în sferturile de finală ale UEFA Champions League . Barça a dominat in afara de poarta in timp ce Bristol a rămas din nou pe apărare în timp ce încerca să reducă spațiu pentru Barça să nu se afirme in joc. Ele erau gata sa marcheze, mai ales in minutul 21 prin Sonia, dar lovitura a fost respinsă de portar.

Un joc nefericit pentru barceloneze

Un dribling la un moment cheie al jocului a venit de pe un contraatac al formatiei Bristol. Harding de la oaspeti  a centrat mingea și Corredera care a încercat sa respinga, a terminat prin a introduce mingea în propria ei poartă . Barça a reacționat imediat cu Sonia în frunte. Dar echipa din Anglia si a mentinut jocul și până la sfârșitul reprize a reusit sa faca Barça a se simți un pic mai puțin confortabil pe teren.

Deși Barça nu au fost la fel de superiori, după pauză au avut încă o multime de sanse prin Jenni și Marta  care au avut  parte de niste suturi notabile, dar nu au reusit să inscrie.

 

Nu a fost ziua celor de la Barca

Bristol încă nu a fost făcut nimic deosebit, dar pe tabela de marcaj a obligat Barça sa iasa pe atac . Ele au trecut cu bine și a avut unele combinații frumoase, în timp ce merita notata sutul pe poarta semnat de Willy, anulat insa pe motiv de offside in ultimele zece minute de joc .

FC Barcelona Womens A: Ràfols, Ruth, M.Unzué, Melanie, M.Corredera, V.Losada, Sonia (Willy, 56′), Alexia (Gemma, 56′), Marta, J.Hermoso (Mariona, 73′) and Virginia.

Bristol Academy: Mary Earps, Dykes, Yorston, Matthews, McCatty, Natalia (Larua del Río, 82′), Watts, Ingle, James, Rose and Harding.

Spectatori: 870

 

Valentin Handro

yim Patricia Samsudean, o arbitra din Timisoara in premiera la Liga Campioanelor pe stadionul lui FC Barcelona gmail Patricia Samsudean, o arbitra din Timisoara in premiera la Liga Campioanelor pe stadionul lui FC Barcelona bookmark Patricia Samsudean, o arbitra din Timisoara in premiera la Liga Campioanelor pe stadionul lui FC Barcelona delicious Patricia Samsudean, o arbitra din Timisoara in premiera la Liga Campioanelor pe stadionul lui FC Barcelona digg Patricia Samsudean, o arbitra din Timisoara in premiera la Liga Campioanelor pe stadionul lui FC Barcelona myspace Patricia Samsudean, o arbitra din Timisoara in premiera la Liga Campioanelor pe stadionul lui FC Barcelona share save 120 16 Patricia Samsudean, o arbitra din Timisoara in premiera la Liga Campioanelor pe stadionul lui FC Barcelona

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National