Alb-violeţii revin la muncă

 Alb violeţii revin la muncăVacanţa de sărbători s-a terminat pentru jucătorii lui Poli. Mâine, la ora 12, este programată reunirea lotului sub bagheta lui Dusan Uhrin jr., iar miercuri fotbaliştii vor pleca în primul cantonament din această iarnă, la Debrecen.

Luni la ora 12 toţi jucătorii lui Poli se vor prezenta la stadionul “Dan Păltinişanu”. Imediat dup reunire jucătorii vor efectua vizita medicală, iar în data 12 ianuarie se va pleca în Ungaria, la Debrecen. Aici, Dusan Uhrin va face un cantonament bazat pe pregătire fizică, în care se va disputa un sigur amical. Cantonamentul se va încheia în data de 17 ianuarie.

Apoi, alb-violeţii vor pleca la Marbella, în Spania, iar ulterior va stabili încă un cantonament, deoarece antrenorul vrea să aibă cât mai mult timp la dispoziţie pentru alegerea sistemului de joc. Deşi in acest tur Poli a adus jucători, este foarte posibil ca şi în această iarnă să mai fie făcute transferuri, mai ales că Uhrin a spus că are nevoie de un mijlocaş dreapta.

Anda Deliu

Foto: www.violamania.gsp.ro

yim Alb violeţii revin la muncăgmail Alb violeţii revin la muncăbookmark Alb violeţii revin la muncădelicious Alb violeţii revin la muncădigg Alb violeţii revin la muncămyspace Alb violeţii revin la muncăshare save 120 16 Alb violeţii revin la muncă

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National