Uhrin: Înainte aveam o echipă mult mai muncitoare, acum avem o echipă mult mai tehnică

 Uhrin: Înainte aveam o echipă mult mai muncitoare, acum avem o echipă mult mai tehnicăPoli a început astăzi antrenamentele sub bagheta lui Dusan Uhrin. Miercuri, jucătorii vor pleca în primul dintre cele trei antrenamente ale iernii, la Debrecen. Echipa are acum un lot format din 33 de jucători, deoarece Dusan Uhrin vrea să îi testeze pentru a avea de unde alege.

Aşteptările de la noul tehnician sunt foarte mari, pentru că toţi suporterii alb-violeţii îşi amintesc că Dusan a lăsat echipa pe primul loc. Jocul echipei în mandatul său a fost unul ultra-ofensiv, iar sistemul preferat a fost 4-4-2. Totuşi, Uhrin nu s-a decis dacă va continua în acest sistem, ci se va hotărî după ce îi va vedea pe jucători în cantonamente.

Sunt bucuros că am revenit la Timişoara. Suntem la începutul unei etape, mai grele decât la începutului celei de prima dată. Trebuie să fac cunoştinţă cu jucătorii. Vom pleca în trei cantonamente, Ungaria, Spania şi Turcia. Avem un lot de 33 de jucători, iar după cantonamentul din Spania vom scurta acest lot. Este devreme să discutăm despre cine vine şi cine pleacă, pentru că în primul rând eu trebuie să îi cunosc pe jucători”, a declarat tehnicianul ceh. Uhrin a punctat ca echipa pe care o va conduce acum are jucători mult mai tehnici, şi că este posibil să abordeze şi sistemul de joc 4-3-3.

Poli stă cel mai bine la capitolul portari, deoarece alb-violeţii au în probă un portar estonian, Serghei Lepmets. Deşi în presa sportivă s-a tot vehiculat despre transferurile lui Costel Pantilimon şi Pedro Taborda, conducerea neagă zvonurile în privinţa lui Panti şi spune că oferta pentru Taborda nu a venit din partea Rapidului, cum s-a tot vehiculat, ci din partea unei alte formaţii din campionat. “Ofertele de transferuri au venit pe adresa redacţiilor unor ziare poate, dar noi nu am discutat nimic concret”, a declarat Daniel Stanciu. Totuşi, dacă ar apărea ofertă Taborda a declarat că îi va lipsi mult atmosfera şi publicul de la Timişoara. “Sunt fericit că a venit Dusan Uhrin, un om de caracter şi un prieten al jucătorilor, este foarte apropiat de jucători. Nu cred că voi fi neapărat titular, însă eu sunt pregătit să ajut echipa. Dacă transferul e bun pentru mine şi club, nu sunt împotriva. Mai vreau să joc câţiva ani înainte de a mă reîntoarce în Portugalia. Singur nu mă pot antrena oricum, nu sunt jucător de tenis”, a spus Taborda.

De la reunirea lotului au lipsit Pantilimon, care nu a putut veni din cauza unei curse aeriene anulate de la Bacău, Rickets, Rocha şi Helder.

Anda Deliu

Foto: ultras.sportlocal.ro

yim Uhrin: Înainte aveam o echipă mult mai muncitoare, acum avem o echipă mult mai tehnicăgmail Uhrin: Înainte aveam o echipă mult mai muncitoare, acum avem o echipă mult mai tehnicăbookmark Uhrin: Înainte aveam o echipă mult mai muncitoare, acum avem o echipă mult mai tehnicădelicious Uhrin: Înainte aveam o echipă mult mai muncitoare, acum avem o echipă mult mai tehnicădigg Uhrin: Înainte aveam o echipă mult mai muncitoare, acum avem o echipă mult mai tehnicămyspace Uhrin: Înainte aveam o echipă mult mai muncitoare, acum avem o echipă mult mai tehnicăshare save 120 16 Uhrin: Înainte aveam o echipă mult mai muncitoare, acum avem o echipă mult mai tehnică

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National