Poli a stabilit deja trei amicale pentru perioada de pregătire

 Poli a stabilit deja trei amicale pentru perioada de pregătireDeocamdată, alb violeţii au stabilite trei meciuri de verificare pentru primele două cantonamente, cel de la Debrecen şi cel de la Marbella. În Ungaria echipa timişoreană va disputa un sigur meci, iar în Spania două, cu echipe mai titrate.

Dusan Uhrin a gândit cantonamentul de la Debrecen ca unul centrat pe pregătire fizică şi ca un stagiu de pregătire în care să poate cunoaşte caracteristicile tuturor jucătorilor. De aceea, poliştii vor juca un singur meci, în ultima zi a stagiului din ţara vecină, duminică, în data de 16 ianuarie. Adversara va fi echipa de liga secundă maghiară Bocs-CSC, clasată în acest moment pe poziţia a 13-a. Partida va începe la ora 11. Apoi, în cantonamentul de la Marbella, din sudul Spaniei, bănăţenii vor disputa două meciuri amicale.

De data aceasta este vorba despre echipe mai titrate, Young Boys Berna şi Lech Poznan. Meciul cu echipa elveţiană se va disputa în data de 22 ianuarie, la ora 16.30. Young Boys Berna ocupă locul 5 în prima ligă a “ţării cantoanelor”.  Meciul cu Lech Poznan, clasaţi pe locul 10 în prima ligă poloneză se va disputa două zile mai târziu, în data de 24 ianuarie.

Anda Deliu

Foto: www.poli.tm.ro

yim Poli a stabilit deja trei amicale pentru perioada de pregătiregmail Poli a stabilit deja trei amicale pentru perioada de pregătirebookmark Poli a stabilit deja trei amicale pentru perioada de pregătiredelicious Poli a stabilit deja trei amicale pentru perioada de pregătiredigg Poli a stabilit deja trei amicale pentru perioada de pregătiremyspace Poli a stabilit deja trei amicale pentru perioada de pregătireshare save 120 16 Poli a stabilit deja trei amicale pentru perioada de pregătire

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National