Gala alsoventilor de Moda-Design Vestimentar de la UVT a dat accentul pentru trendurile frumusetii. Galerie FOTO!

DSCF0203 (Medium)

Miercuri de la ora 20, la Teatrul National Timisoara, Universitatea de Vest din Timisoara a dat tonul in moda, prin cei 24 absolventi de licenta si masterat din cadrul Facultatii de Arte si Design, sectia Moda si Design. 24 de viziuni creative au alcatuit un spectacol de lumină și culoare avand ca element central MODA.
Fiecare student si-a prezentat colectia in cadrul evenimentului ce a devenit o referinta culturala pentru multi specialisti din Timisoara si numai. Colectiile coordonate de lector univ. dr. Andrea Palade-Flondor, lector univ. dr. Valentina Stefanescu si prof. univ. dr. Elena Minodora Tulcan au fost admirate in cadrul unui Fashion Show cu peste 60 de manechine.

Inainte si dupa parada persoanele care au venit sa urmareasca spectacolul nu au scapat ocazia de a se fotografia alaturi de creatori si manechine. Participarea la eveniment a fost pentru studenti o invitatie pentru a se relaxa putin dupa sesiune si a se bucura de munca colegilor de la Facultatea de Arte si Design.

Valentin Handro&Inforama

GALERIE FOTO:

yim Gala alsoventilor de Moda Design Vestimentar de la UVT a dat accentul pentru trendurile frumusetii. Galerie FOTO!gmail Gala alsoventilor de Moda Design Vestimentar de la UVT a dat accentul pentru trendurile frumusetii. Galerie FOTO!bookmark Gala alsoventilor de Moda Design Vestimentar de la UVT a dat accentul pentru trendurile frumusetii. Galerie FOTO!delicious Gala alsoventilor de Moda Design Vestimentar de la UVT a dat accentul pentru trendurile frumusetii. Galerie FOTO!digg Gala alsoventilor de Moda Design Vestimentar de la UVT a dat accentul pentru trendurile frumusetii. Galerie FOTO!myspace Gala alsoventilor de Moda Design Vestimentar de la UVT a dat accentul pentru trendurile frumusetii. Galerie FOTO!share save 120 16 Gala alsoventilor de Moda Design Vestimentar de la UVT a dat accentul pentru trendurile frumusetii. Galerie FOTO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National