Andreea Florea de la Shooting-urile agenției PTK Models pe platoruile de filmare!

colaj

Mergând pe principiul că se întâlneşte munte cu munte, dar mai ales om cu om, nu mică ne-a fost mirarea să întâlnim un model al agenției PTK Models din Timişoara, într-o locație din plin centrul Timişoarei în compania unui ”personaj” despre care se zvoneşte că pregăteşte un film de scurt metraj cu un puternic impact asupra iubitorilor de scurt mertaje româneşti.

Curioşi din fire, am vrut să aflăm câteva detalii despre o posibilă colaborare între ANDREEA şi misteriosul domn.

Şi pentru că avem fler de detectivi, Andreea ne-a confirmat că s-ar putea să existe coalborarea, dar că până a intra în proiect va trebui sa treaca un casting nu tocmai uşor. (nu ne facem probleme că nu îl va trece).

Am cerut să ne dezvăluie puțin  despre personajul pe care îl va interpreta, însă aceasta s-a eschivat spunând doar că a primit cu bucurie aceasta propunere şi că dupa ce a citit puțin din scenariu, şi-a dat seama că se poate “mula” pe personajul propus.

Aşteptăm mai multe detalii pe parcursul filmărilor şi de ce nu să o vedem pe Andreea şi altfel decât pozând. Noi îi urăm un drum încununat de succes în tot ce şi-a propus.

Sursa: www.starmagazin.ro

yim Andreea Florea de la Shooting urile agenției PTK Models pe platoruile de filmare!gmail Andreea Florea de la Shooting urile agenției PTK Models pe platoruile de filmare!bookmark Andreea Florea de la Shooting urile agenției PTK Models pe platoruile de filmare!delicious Andreea Florea de la Shooting urile agenției PTK Models pe platoruile de filmare!digg Andreea Florea de la Shooting urile agenției PTK Models pe platoruile de filmare!myspace Andreea Florea de la Shooting urile agenției PTK Models pe platoruile de filmare!share save 120 16 Andreea Florea de la Shooting urile agenției PTK Models pe platoruile de filmare!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>