Vineri și sâmbătă, la Angajatori de TOP: 30 de workshopuri și conferințe. 100 de companii. 5000 de joburi

DSC_0006

Vineri și sâmbătă la Sala Palatului are loc Angajatori de TOP București, cel mai mare eveniment de carieră din România. Evenimentul reunește 100 de companii şi 5000 de oportunităţi de carieră, respectiv 30 de workshopuri și conferințe.

În cadrul ediției cu numarul 22 a Angajatori de TOP București vor fi deschise 5000 de joburi, iar din perspectiva planurilor de recrutare, 84% dintre companii au planuri extinse de recrutare comparativ cu anul anterior, conform studiului Piata forței de muncă, realizat de portalul de carieră Hipo.ro.

 

Beneficiile extrasalariale, diversitatea joburilor, pozițiile la nivel internațional, programele de internship, oportunitățile de carieră lansate în exclusivitate în cadrul evenimentului sunt câteva dintre ofertele companiilor. Pe lângă ocazia de a discuta direct cu echipa de HR a companiilor prezente și de a aplica la poziţiile deschise, ediția aceasta participanții au câteva motive întemeiate să participe la eveniment:

•            Diversitatea companiilor prezente: 100 de companii cu planuri de recrutare în domenii de activitate diverse: IT & Telecom, Servicii și BPO, Finanțe-Bănci, FMCG, Retail, Inginerie & Automotive, Logistică, Audit & Taxe , Marketing.

•            5000 de joburi şi oportunităţi de carieră pentru toate nivelurile de experiență. Vor fi deschise poziții pentru candidaţi cu experienţă, nivel mediu de experienţă, cât şi pentru studenţi şi absolvenţi;

•            Peste 30 de workshopuri și conferințe pentru a interacționa cu nume mari de companii care vor fi prezente în cadrul ediţiei din această primăvară Angajatori de TOP și pentru a afla care sunt ultimele noutăți din tehnologie și a primi recomandări despre procesul de recrutare;

•            Sesiuni gratuite de consiliere în carieră oferite la standul CV Experts de 4 specialişti cu vastă experiență în recrutare, care îi vor ghida pe cei prezenți astfel încât să treacă peste procesul de recrutare cu succes;

 

O parte dintre angajatorii care pot fi întâlniţi la Sala Palatului sunt: Kaufland România, Accenture, Adecco, AMOMA.com, Avira Soft, Bancpost, BCR, BearingPoint România, Bitdefender, British American Tobacco, CAPITA FIDUCIARY, Carrefour, Coca-Cola HBC Romania, Competence Call Center, Computer Generated Solutions Romania, Conduent, DB Global Technology, DB Schenker SSC, Deloitte, ENGIE România, Ericsson, EY, Federal-Mogul Motorparts, Genpact, Grup Renault România, Hewlett Packard Enterprise, HP Inc., Huawei, Kellogg’s, Lidl România, Luxoft, McDonald’s România, Microsoft, MOLSONCoors BREWING COMPANY, Nestlé România, Oracle, OTP Bank, P&G, Pepsico, Philip Morris România, Playtika, Raiffeisen Bank, Randstad, Schneider Electric, SNC Lavalin, Societe Generale European Business Services, Stefanini, TELUS International Europe, Unicredit Business Integrated Solutions, Veeam Software, Vodafone România, Wipro Ltd., WNS.

Cei care sunt în căutarea unui job se pot înscrie gratuit online, pe https://www.hipo.ro/locuri-de-muncă/angajatoridetop/bucuresti şi pot participa la eveniment în baza CV-ului tip Barcode pe care îl pot accesa din contul lor pe www.hipo.ro.

 

Citate companii participante. Editia nr. 22 Angajatori de TOP Bucuresti, 24-25 martie 2017

 

“În acestă primăvară vom continua să sprijinim procesul de intrare a tinerei generații în mediul de afaceri prin programele de dezvoltare pe care Kaufland România le oferă. Vom deschide aplicațiile pentru Kaufland Management Program, ce oferă tinerilor absolvenți o experiența rotațională de lucru timp de 12 luni într-o companie de succes din industria de retail, având posibilitatea de a înțelege mecanisme și procese din departamente precum Vânzări, Logistică și din Sediul Central. Vino la standul Kaufland din cadrul Angajatori de TOP și află mai multe detalii de la echipa noastră.” – Estera ANGHELESCU, Recruiting & Employer Branding Director, Kaufland România

 

“Industria electronica este o industrie cheie in sustinerea progresului tehnologic, la modul general. Este un  domeniu mereu actual si mereu supus inovatiei. De aceea, o cariera in aceasta arie vine cu promisiunea ca cel care o urmeaza va fi in permanent contact cu tehnologia de ultima ora si, totodata, va contribui la dezvoltarea tehnologiei viitorului. Fie ca sunteti pasionati de hardware sau de software, in cadrul Miele Tehnica veti gasi cadrul propice pentru a va construi o cariera de succes, contribuind la dezvoltarea produselor electrocasnice premium care vor da viata conceptului de SmartHome.” – Camelia Kulcsar – HR Specialist, Miele Tehnica.

 

O cariera in industria FMCG (Fast Moving Consumer Goods) inseamna DINAMICA. Consider ca adaptarea rapida la schimbarile din mediul economic si la preferintele consumatorilor este esentiala pentru dezvoltarea unei cariere frumoase in aceasta industrie. De asemenea, capacitatea de a intelege in mod continuu motivele acestor schimbari, precum si abilitatea de a fi propriul lider, de a intelege impactul pe care il are munca ta in companie reprezinta calitati-cheie necesare studentilor care se afla in cautarea unui program de internship in cadrul Procter&Gamble.” – Nicola Mihaela, Recruiting & Training Manager, Procter&Gamble Romania.

 

“Esentiale in aceasta industrie sunt, in primul rand, dorinta de a invata si capacitatea de familiarizare intr-un timp cat mai scurt cu practicile si cerintele pozitiei pe care activezi, In egala masura, abilitatile de comunicare si transmitere a mesajelor clar si concis precum si dezvoltarea asa numitelor “soft skills” prin training continuu si exercitiu sunt la fel de importante. Nu in ultimul rand, perseverenta si rapiditatea solutionarii solicitarilor clientilor dau masura performantei in acest sector.” – Bogdan Seuleanu, Head of Communication & Employer Branding, TELUS International Europe Romania.

 

“Romstal s-a dezvoltat in 23 ani ca o companie multinationala specializata in comercializarea instalatiilor pentru constructii. Lider de piata in domeniu, ofera clientilor cea mai variata gama de instalatii hidro-termo-electrice, sanitare, ceramice si servicii la standarde de calitate. Cu extindere in 6 tari din Europa, Romstal este compania care creste standardul de viata al clientilor sai prin produsele si serviciile pe care le ofera. Mai multe despre noi afli pe: www.romstalgroup.com. Suntem orientati spre rezultate si punem pret pe dezvoltare profesionala a oamenilor din companie. Daca impartasesti si apreciezi aceleasi valori, vino alaturi de noi!” – Adina Nanu, Recruitment&Career Development Manager, Romstal Romania.

yim Vineri și sâmbătă, la Angajatori de TOP: 30 de workshopuri și conferințe. 100 de companii. 5000 de joburigmail Vineri și sâmbătă, la Angajatori de TOP: 30 de workshopuri și conferințe. 100 de companii. 5000 de joburibookmark Vineri și sâmbătă, la Angajatori de TOP: 30 de workshopuri și conferințe. 100 de companii. 5000 de joburidelicious Vineri și sâmbătă, la Angajatori de TOP: 30 de workshopuri și conferințe. 100 de companii. 5000 de joburidigg Vineri și sâmbătă, la Angajatori de TOP: 30 de workshopuri și conferințe. 100 de companii. 5000 de joburimyspace Vineri și sâmbătă, la Angajatori de TOP: 30 de workshopuri și conferințe. 100 de companii. 5000 de joburishare save 120 16 Vineri și sâmbătă, la Angajatori de TOP: 30 de workshopuri și conferințe. 100 de companii. 5000 de joburi

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>