Veste tristă pentru Shakira. Gerard Piqué a fost implicat într-un accident de maşină

IMG_3799

Fotbalistul spaniol Gerard Piqué se află în vacanţă în Qatar, alături de prieteni. Acesta nu a ezitat să practice sporturi extreme, precum offroad-ul. Fotabalistul-vedetă de la Barcelona a suferit şi un accident, buggy-ul său răsturnându-se, veste care le-a dat emoţii fanilor.

Într-o excursie pe dunele de nisip din afara Qatarului, fundaşul echipei Barcelona, alături de apropiaţii săi, a luat parte la o aventură cu buggy-ul de offroad.

Deşi probabil noul manager al echipei Barcelona, Ernesto Valverde, nu va fi încântat de peripeţia lui Piqué, fotabalistul a scăpat nevătămat, postând o serie de fotografii pe conturile sale de socializare.

Pique a filmat de pe scaunul pasagerului în goana maşinii, reuşind să surprindă momentul în care maşina s-a răsturnat.

Atât el, cât şi celălalt pasager, au reuşit să iasă din maşină fără a se accidenta.

Pique va reveni pe teren pe 23 iulie, când Barca se întâlneşte cu Juventus, în cadrul International Champions Cup din New Jersey.

 

Sursa poza mediafax.ro

Sursa text mediafax.ro

yim Veste tristă pentru Shakira. Gerard Piqué a fost implicat într un accident de maşinăgmail Veste tristă pentru Shakira. Gerard Piqué a fost implicat într un accident de maşinăbookmark Veste tristă pentru Shakira. Gerard Piqué a fost implicat într un accident de maşinădelicious Veste tristă pentru Shakira. Gerard Piqué a fost implicat într un accident de maşinădigg Veste tristă pentru Shakira. Gerard Piqué a fost implicat într un accident de maşinămyspace Veste tristă pentru Shakira. Gerard Piqué a fost implicat într un accident de maşinăshare save 120 16 Veste tristă pentru Shakira. Gerard Piqué a fost implicat într un accident de maşină

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National