Victorie categorică a “leilor din Banat” în faţa mureşenilor

 Victorie categorică a leilor din Banat în faţa mureşenilorBaschetbaliştii timişoreni au început în forţă returul, cu o victorie cu 75-60 contra celor de la BCM Târgu-Mureş, care porneau ca favoriţi prin prisma poziţiei ocupate în clasament. Revenirea lui “Turbo-Rade” s-a dovedit providenţială pentru alb-violeţi, care au jucat un meci spectaculos, ca în vremurile bune, când Timişoara se bătea cu Ploieştiul la titlu.

Oaspeţii au început încrezători partida şi şi-au adjudecat primul sfert cu 23-17, după ce au înscris şi două slam-dunk-uri. Timişorenii au arătat însă ca pot mult mai mult şi i-au bătut categoric pe mureşeni în următoarele zece minute, încheiate cu 24-15 pentru elevii lui Dragan Petricevic, după un joc foarte spectaculos, care a ridicat sala în picioare. După pauza mare, bănăţenii au ţinut de avantaj şi au terminat şi sfertul al treilea tot în avantaj, cu 18-9. În aceste condiţii, ultimul sfert a fost doar o formalitate, iar diferenţa de 16-13 nu a făcut decât să sublinieze superioritatea jucătorilor de la BC Timişoara în acest meci.

Cel mai bun marcator a fost din nou Darko Habus, cu 23 de puncte marcate, urmat de Markovic şi Pesic, cu 17, respectiv 12 puncte înscrise în contul timişorenilor. Rade Dyambic a marcat 3 puncte pentru echipă, o recuperare şi 3 assists, dar a fost din nou favoritul publicului. Din echipa adversă s-au remarcat Alexander Mladenovic, Alexis Lewiss şi Flavius Lapuste, cu câte 17, 14 şi 12 puncte marcate.

Mă simt uimitor. Sunt acasă, este incredibil. Joc din nou în faţa acestui public, vom face din nou spectacol, vom lupta şi îi vom face pe toţi să se teamă iarăşi de noi. Eu mă simt ca în Rai. Nu am jucat în al patrulea sfert pentru că Dragoş Andrei a fost uimitor, este un jucător incredibil. ªi Habus a jucat foarte bine. Mă bucur că joc din nou în echipa antrenată de Dragan Petricevic. Pentru mine, este important să câştigăm, indiferent că eu joc sau nu. Mergem la Mediaş să câştigăm“, a declarat Rade Dzambic, fericit că a revenit pe Bega.

Am făcut un meci bun. Am jucat cu foarte multă presiune, noi am lucrat foarte mult în această perioadă. Nu uitaţi, am sacrificat sărbătorile , practic de Revelion am avut liber doar în 31 şi 1, în 2 noi deja făceam antrenamente. Dorinţa să câştigăm a fost foarte, foarte mare şi acest lucru s-a văzut. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, Rade Dyambic este un sportiv mare, e un băiat extraordinar şi foarte sentimental, dar trebuie să ne gândim că astăzi au fost destule greşeli. Apărarea a fost însă exact aşa cum mi-am propus-o. Anul acesta nu mai vine nimeni, acesta este lotul cu care vom defila“, a spus tehnicianul Dragan Petricevic.

Anda Deliu

Foto: www.gapo.ro

yim Victorie categorică a leilor din Banat în faţa mureşenilorgmail Victorie categorică a leilor din Banat în faţa mureşenilorbookmark Victorie categorică a leilor din Banat în faţa mureşenilordelicious Victorie categorică a leilor din Banat în faţa mureşenilordigg Victorie categorică a leilor din Banat în faţa mureşenilormyspace Victorie categorică a leilor din Banat în faţa mureşenilorshare save 120 16 Victorie categorică a leilor din Banat în faţa mureşenilor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National