Alb-violeţii s-au întors astăzi la Timişoara

 Alb violeţii s au întors astăzi la TimişoaraJucătorii lui Poli s-au întors astăzi la Timişoara după cantonamentul de la Debrecen, unde Dusan Uhrin a pus foarte mult accent pe pregătirea fizică. Totuşi, tehnicianul ceh subliniază că greul abia acum începe, având în vedere că pentru cantonamentul de la Marbella echipa are programate cinci meciuri cu echipe mai titrate decât Bocs KSC.

Dusan Uhrin este încă în căutarea formulei şi a sistemului de joc ideale. Antrenorul i-a analizat în detaliu pe jucătorii nou-veniţi. Despre Luigi Lavecchiaa spus că are carenţe de pregătire fizică, pe care speră să reuşească să le elimine în cele două cantonamente rămase. Ricketts şi Lepmets i-au făcut o impresie foarte bună lui Uhrin. Despre Rafael Rocha, cehul a spus că îl ia în calcul pentru primii 13-14 jucători. Cât despre tinerii veniţi la Debrecen, tehnicianul consideră că este încă devreme pentru a hotărî pe cine va lua la echipa mare.

Primul meci disputat sub bagheta sa l-a mulţumit pe Uhrin. ” Suntem mulţumiţi, meciul a fost bun pentru noi. În această perioadă de pregătiri, este bine să joci cu adversari mai slabi, fotbaliştii sunt obosiţi. De aceea, am şi schimbat la pauză toată echipa, am alcătuit două formule diferite. Aceste meciuri sunt pentru mine ca un antrenament. Mai avem şi după amiază o şedinţă de pregătire, de aceea nu vreau să analizez detaliat aceste jocuri. Sunt câţiva jucători noi pe care i-am studiat. Suntem în discuţii cu conducerea să vedem dacă-i luăm sau nu, avem timp destul să-i studiem“, a declarat antrenorul pentru site-ul oficial al clubului.

Următorul stagiu de pregătire se va desfăşura la Marbella, în Spania. Bănăţenii vor sta pe meleagurile iberice din 20 ianuarie până în data de 3 februarie. Programul meciurilor de verificare este următorul:

22 ianuarie – Young Boys Berna (Elveţia)

24 ianuarie – Lech Poznan (Polonia)

27 ianuarie – Arka Gdynia (Polonia)

30 ianuarie – Sparta Praga (Cehia)

2 februarie – Dnipro Dnipropetrovsk (Ucraina)

Anda Deliu

yim Alb violeţii s au întors astăzi la Timişoaragmail Alb violeţii s au întors astăzi la Timişoarabookmark Alb violeţii s au întors astăzi la Timişoaradelicious Alb violeţii s au întors astăzi la Timişoaradigg Alb violeţii s au întors astăzi la Timişoaramyspace Alb violeţii s au întors astăzi la Timişoarashare save 120 16 Alb violeţii s au întors astăzi la Timişoara

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National