O fetiţă are nevoie de ajutorul nostru

O fetiţă de numai 9 ani riscă să rămână fără un picior după ce i-a fost extirpată o parte din laba piciorului. Piciorul ei poate fi salvată doar dacă va merge la spitalul AKH din Viena, unde a fost tratată şi Teo Trandafir recent.

Galan Ioana Florentina, are 9 ani. A fost diagnosticata cu o boala rar intalnita la copii, a fost operata si i s-a extirpat un os din laba piciorului. Din pacate boala s-a agravat si in locul unde i s-a extirpat osul canceros a aparut o tumoare de 3 ori mai mare si acum risca sa i se amputeze laba piciorului.

Provine dintr-o familie cu posibilitati reduse, iar de cazul ei s-a ocupat dl dr Babeu Nicolae, medic primar chirurgie si ortopedie pediatrica la Spitalul Louis Turcanu.

Familia Ioanei nu mai are bani pentru operatii si alte interventii, iar orice ajutor si sprijin din partea celor care pot si doresc sa o ajute, e binevenit.

Concret, acum ar avea nevoie urgent de bani pt transport avion tur/retur Viena + consultatie la clinica AKH Viena ( aprox 1300 euro), pt ca in urma consultului sa se stabileasca daca i se poate salva piciorul.

O puteti contacta pe Ioana la nr de tel 0724355304.

yim O fetiţă are nevoie de ajutorul nostrugmail O fetiţă are nevoie de ajutorul nostrubookmark O fetiţă are nevoie de ajutorul nostrudelicious O fetiţă are nevoie de ajutorul nostrudigg O fetiţă are nevoie de ajutorul nostrumyspace O fetiţă are nevoie de ajutorul nostrushare save 120 16 O fetiţă are nevoie de ajutorul nostru

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National