Dusan Uhrin: În fotbal, nu există istorie

 Dusan Uhrin: În fotbal, nu există istorieAstăzi alb-violeţii au plecat la Marbella pentru al doilea stagiu de pregătire din această iarnă. În Spania se vor duce 26 de jucători. Deocamdată, Uhrin nu s-a decis dacă are nevoie şi de alţi jucători şi a spus că aceste concluzii vor fi trase la întoarcerea din Peninsula Iberică.

Tehnicianul ceh se va concentra în acest cantonament mai mult pe jocurile de verificare, în detrimentul pregătirii fizice, care a fost pusă la punct la Debrecen. Jucătorii vor face două antrenamente în fiecare zi, iar acestea vor fi mult mai uşoare faţă de cele din Ungaria. “Luăm 26 de jucători cu noi. Sunt foarte încrezător că Magera se va însănătoşi în antrenamentele de pe parcursul celor 14 zile. Am lăsat în urma noastră pregătirea fizică completă. Vom juca cinci meciuri şi va rămâne de văzut dacă vom rămâne 14 zile sau chiar mai mult, în funcţie de vreme. Vom face două antrenamente pe zi, iar astăzi am avut doar un antrenament uşor, deoarece poimâine deja jucăm un meci amical“, a declarat cehul.

Cât despre venirea unor jucători noi, Dusan Uhrin nu a dorit încă nici un transfer, însă nici nu exclude această posibilitate după ce va vedea echipa evoluând în cele cinci meciuri de pregătire. “Nu aşteptăm pe nimeni deocamdată, dar asta nu înseamnă că nu este posibil să mai vină jucători. Clubul urmăreşte muţi jucători. Dar ştiţi care este situaţia financiară, şi mulţi jucători valoroşi sunt sub contract”, a declarat antrenorul timişorenilor. Jucătorii accidentaţi, Mansour, Curtean şi Bourceanu nu vor merge în Spania şi vor recupera prin antrenamente individuale. Ianis Zicu va pleca şi el la Marbella, în ciuda problemelor de sănătate ale mamei sale. De asemenea, antrenorul nu s-a hotărât încă dacă va folosi jucători de la echipa a doua când va începe returul.

În timpul cantonamentului spaniol, Poli va juca şi împotriva celor de la Sparta Praga. “Va fi un meci interesant, îi cunosc pe cei de acolo. Ei au un parcurs în continuare în cupele europene, vor juca împotriva lui Liverpool“, a spus Dusan Uhrin.

Uhrin a evitat să facă comparaţii între echipa de acum şi cea pe care a antrenat-o în urmă cu doi ani. “Nu vreau să vorbesc despre echipa dinainte, cea de acum este total diferită. Din atitudinea echipei se vede ca cea de acum îşi doreşte mai mult să lucreze. Este un nou început pentru aceşti jucători cu mine. Mă concentrez asupra celor care sunt aici. În fotbal nu există istorie“, a punctat antrenorul lui Poli, care îşi propune să practice un joc ofensiv, cu mingi trimise cât mai repede în atac.

Anda Deliu

Foto: www.violamania.gsp.ro

yim Dusan Uhrin: În fotbal, nu există istoriegmail Dusan Uhrin: În fotbal, nu există istoriebookmark Dusan Uhrin: În fotbal, nu există istoriedelicious Dusan Uhrin: În fotbal, nu există istoriedigg Dusan Uhrin: În fotbal, nu există istoriemyspace Dusan Uhrin: În fotbal, nu există istorieshare save 120 16 Dusan Uhrin: În fotbal, nu există istorie

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National