Poli a obţinut o remiză albă în primul meci de la Marbella

 Poli a obţinut o remiză albă în primul meci de la MarbellaMeciul cu Young Boys Berna s-a terminat 0-0. Formaţia elveţiană este calificată mai departe în primăvara europeană, unde îi va întâlni pe cei de la Zenit Sankt Petersburg.

Meciul nu a avut ocazii foarte mari până în minutul 15, când Luigi Lavecchia a şutat de la 14 metri după o pasă a căpitanului Alexa, dar mingea a fost respinsă de portarul elveţienilor. A fost apoi rândul alb-violeţilor să aibă acţiuni defensive bune. Luchin şi Pantilimon au respins succesiv două acţiuni ofensive foarte bune ale adversarilor. În minutul 37, Helder face o cursă de 70 de metri cu balonul şi este faultat în careu. Tameş a executat lovitura de pedeapsă, dar portarul a apărat şi de data aceasta. Până la pauză alb-violeţii au mai avut o ocazie prin Cisovski, care a trimis mingea în bară însă.

După reluarea jocului, Tameş a şutat în minutul 55 de la 14 metri, dar mingea afost respinsă în corner. Trei minute mai târziu, Pantilimon a prins o lovitură periculoasă, iar în minutul 60 a fost din nou rândul lui Ricketts să se apropie de deschiderea scorului, după un şut ce a trecut puţin pe lângă vinclu. Panitlimon a mai respins în minutul 76 o acţiune a lui Benvenu, iar apoi, în minutul 87,  a urmat o ratare incredibilă. Matei a reluat din 5 metri în bară, iar Axente a trimis balonul pe lângă poartă.

Echipa de start:

Pantilimon, Luchin Cisovsky, Scutaru, Rocha, Helder, Alexa, Tames, Lavecchia, Goga si Ricketts

Au mai intrat: Burcă în locul lui Cisovski, Zicu în locul lui Lavecchia, Matei în locul lui Goga, Krejci în locul lui Scutaru, Axente în locul lui Ricketts, Jitaru în locul lui Helder, şi Poparadu în locul lui Rocha.

Anda Deliu

Foto: www.politimisoara.com

yim Poli a obţinut o remiză albă în primul meci de la Marbellagmail Poli a obţinut o remiză albă în primul meci de la Marbellabookmark Poli a obţinut o remiză albă în primul meci de la Marbelladelicious Poli a obţinut o remiză albă în primul meci de la Marbelladigg Poli a obţinut o remiză albă în primul meci de la Marbellamyspace Poli a obţinut o remiză albă în primul meci de la Marbellashare save 120 16 Poli a obţinut o remiză albă în primul meci de la Marbella

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National