Primaria din Milano construieste un zid impotriva “invaziei” tiganilor romani

Un zid de beton cu lungimea de 400 de metri si inaltimea de trei metri va fi construit la periferia orasului italian Milano pentru a-i tine departe pe romii romani care traiesc in zona, informeaza ziarul Il Messaggero in editia online, citat de Mediafax.

Marti dimineata, primarul localitatii Sesto San Giovanni, Giorgio Oldrini, a decis inceperea lucrarilor la bariera de beton armat care va avea o lungime de 400 m si o inaltime de 3 m. Zidul va fi ridicat pentru imprejmurirea unei foste zone industriale situata intre autostrada si calea ferata, la periferia nord-vestica a orasului Milano.

Saptamanal, fortele de ordine descind in aceasta zona pentru evacuarea romilor instalati abuziv, insa acestia revin de fiecare data. “In acest context a fost luata decizia construirii zidului, hotarare acceptata de prefect. Situatia era inadmisibila. Cetatenii au cerut acest lucru”, se apara primarul Giorgio Oldrini.

Tot marti dimineata, inainte de inceperea lucrarilor, au fost evacuati, probabil pentru ultima data, aproximativ 40 de tigani romani.

yim Primaria din Milano construieste un zid impotriva invaziei tiganilor romanigmail Primaria din Milano construieste un zid impotriva invaziei tiganilor romanibookmark Primaria din Milano construieste un zid impotriva invaziei tiganilor romanidelicious Primaria din Milano construieste un zid impotriva invaziei tiganilor romanidigg Primaria din Milano construieste un zid impotriva invaziei tiganilor romanimyspace Primaria din Milano construieste un zid impotriva invaziei tiganilor romanishare save 120 16 Primaria din Milano construieste un zid impotriva invaziei tiganilor romani

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National