Lech Poznan a învins-o pe Poli cu 2-0

 Lech Poznan a învins o pe Poli cu 2 0Al doilea amical din stagiul de pregătire de la Marbella a însemnat o înfrângere pentru elevii lui Dusan Uhrin. Golurile au fost înscrise de Rudnek şi Gancarzyk.

Prima ocazie importantă a meciului i-a aparţinut lui Rudnek, care a reluat o minge cu capul în minutul 18. La câteva minute după această acţiune, Cisovski s-a lovit puternic la cap după o ciocnire cu un adversar, iar în locul său a fost introdus Luchin. Fotbalistul s-a ales cu un hematom, însă nu se pune problema unei operaţii. Prima ocazie serioasă a alb-violeţilor a venit abia în minutul 31, când Nikolic a reluat balonul după o pasă a lui Tameş, dar şutul său a trecut pe lângă poartă. Două minute mai târziu, Rudnek nu a irosit a mai irosit o ocazie şi a înscris din 6 metri.

După pauză, Mozdze a ratat ocazia să majoreze diferenţa, după ce a trimis balonul în corner. În minutul 59, Gancaryzk a înscris cu capul al doilea gol pentru echipa poloneză. Au urmat apoi două acţiuni ale lui Axente, în minutele 62 şi 70, însă ambele şuturi au fost prinse uşor de către portarul lui Lech Poznan. A fost apoi rândul lui Rocha să aibă două mari şanse de a înscrie, dar din păcate, prima mingea a fost prinsă de portar, iar a doua a trecut pe lângă spaţiul porţii.

Echipa de start:

Taborda, Helder, Burca, Cisovsky, Krejci, Lavecchia, Alexa, Tames, Goga, Ricketts, Nikolic

Echipa din repriza a doua:

Taborda, Helder, Luchin, Burca, Hrejci, Matei, Alexa, Tames, Rocha, Goga, Axente

Au mai intrat: Luchin în locul accidentatului Cisovski şi Mera în repriza secundă în locul lui Luchin

Anda Deliu

yim Lech Poznan a învins o pe Poli cu 2 0gmail Lech Poznan a învins o pe Poli cu 2 0bookmark Lech Poznan a învins o pe Poli cu 2 0delicious Lech Poznan a învins o pe Poli cu 2 0digg Lech Poznan a învins o pe Poli cu 2 0myspace Lech Poznan a învins o pe Poli cu 2 0share save 120 16 Lech Poznan a învins o pe Poli cu 2 0

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National