Victorie la limită a baschetbaliştilor timişoreni

 Victorie la limită a baschetbaliştilor timişoreniPartida cu Braşovul părea o veritabilă gură de oxigen pentru BC Timişoara. Practic, lucrurile au stat altfel, iar în a doua parte a meciului timişorenii au avut chiar emoţii că pot pierde în faţa celor de la Cuadripol. Bănăţenii şi-au adjudecat însă cele două puncte, după scorul final de 80-75.

Prima repriză nu a adus nicio surpriză. Elevii lui Dragan Petricevic s-au impus la scor în ambele sferturi, terminate 24-15, respectiv 26-14. În aceste condiţii, la pauză tabela arăta 50-29 pentru “leii din Banat” şi victoria nu părea o problemă. Accidentarea lui Păltinişanu, coroborată cu absenţa lui Miskovic au afectat însă evoluţia echipei. În sfertul al treilea, braşovenii şi-au revenit şi au obţinut un scor aproape neverosimil, 21-9, după ce alb-violeţii au ratat multe aruncări. În ultimul sfert situaţia s-a mai echilibrat, cu scorul de 25-21 pentru oaspeţi, şi elevii lui Dragan Petricevic au câştigat prin avantajul mare din primele 20 de minute.

Cei mai buni marcatori din echipa timişoreană au fost Pesic şi Markovic, cu 21 de puncte marcate fiecare. Din echipa braşoveană, cele mai multe puncte au fost înscrise de Zeliko Bubanja (25) şi Bogdan Drăguş (20).

Nimic surpinzător, până la pauză am reuşit să marcăm de afară. Eu, sincer să fiu, nu sunt mereu în căutarea de senzaţional şi nu cred că acest meci trebuie considerat o ruşine. La 20 de puncte, am avut opt aruncări de 3 puncte consecutive, trei Milos Pesic, 3 Dragoş Andrei şi două Rade Dzambic. Nu am avut niciun pivot, Păltinişanu deja e în vestiar, Miskovic accidentat, Mihuţ lovit şi el, iar fără un pivot nu ai adâncime în joc. Având în vedere că sâmbătă jucăm cu Asesoftul, noi luni am făcut două antrenamente grele, cu sală de forţă şi înainte de acest meci nu am avut o după-amiază liberă. Braşovul a avut multe aruncări dificile care au intrat, iar acest lucru nu poate fi controlat, plus că ei au înlocuit tot primul “5″. Echipele slab clasate vor mereu să demonstreze ceva cu echipele bune. Timişoara este câştigătoarea Cupei, iar toată lumea tratează cu noi meciurile ca şi cum am fi adversari grei. Păltinişanu este accidentat destul de grav“, a declarat Dragan Petricevic după meci.

Am început un pic timoraţi, ştiam că Timişoara e o echipă bună. Nu am venit să câştigăm, am venit să ne pregătim pentru meciul cu Otopeni. Ne-am apropiat la un moment dat şi la 3 puncte. Ne afectează fiecare înfrângere, dar ne pregătim, suntem tineri şi sperăm că vor veni şi rezultatele bune“, a spus Radu Paliciuc, jucătorul braşovenilor.

Anda Deliu

yim Victorie la limită a baschetbaliştilor timişorenigmail Victorie la limită a baschetbaliştilor timişorenibookmark Victorie la limită a baschetbaliştilor timişorenidelicious Victorie la limită a baschetbaliştilor timişorenidigg Victorie la limită a baschetbaliştilor timişorenimyspace Victorie la limită a baschetbaliştilor timişorenishare save 120 16 Victorie la limită a baschetbaliştilor timişoreni

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National