Un roman a zburat de la Viena la Londra in trenul de aterizare al avionului

Un roman a supravietuit unei curse Viena-Londra in timpul careia a stat in compartimentul trenului de aterizare al avionului, relateaza Austrian independent.

Ziarele din Austria au relatat marti ca barbatul, in varsta de 20 de ani,  a fost gasit “inghetat bocna in lacasul trenului de aterizare”, dupa ce avionul a aterizat, duminica, pe aeroportul Heathrow din Londra.

Aeronava, care apartine unei companii din Emiratele Arabe Unite, a facut joi o escala in Viena, dupa care a decolat spre Londra, duminica seara.

Potrivit jurnalistilor, pasagerul clandestin a supravietuit doar pentru ca avionul, care era gol, a fost nevoit sa zboare la o atitudine mai joasa decat in mod normal, din cauza unei furtuni.

Politia din Viena a refuzat sa comenteze incidentul, in timp ce autoritatile britanice urmeaza sa-l chestioneze pe roman – care se afla internat intr-o clinica londoneza, in stare grava de hipotermie – despre cum a ajuns sa calatoreasca in trenul de aterizare al avionului.

yim Un roman a zburat de la Viena la Londra in trenul de aterizare al avionuluigmail Un roman a zburat de la Viena la Londra in trenul de aterizare al avionuluibookmark Un roman a zburat de la Viena la Londra in trenul de aterizare al avionuluidelicious Un roman a zburat de la Viena la Londra in trenul de aterizare al avionuluidigg Un roman a zburat de la Viena la Londra in trenul de aterizare al avionuluimyspace Un roman a zburat de la Viena la Londra in trenul de aterizare al avionuluishare save 120 16 Un roman a zburat de la Viena la Londra in trenul de aterizare al avionului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National