HCM Poli începe Turneul Banatul cu dreptul

 HCM Poli începe Turneul Banatul cu dreptulJoi a avut loc la sala “Constantin Jude” primul meci din Turneul de handbal masculin “Banatul”. Anul acesta, alături de Poli se luptă pentru trofeu Universitatea Cluj, Partizan Belgrad şi Oroshazi FKSE. În primul meci, alb-violeţii i-au învins lejer pe cei de la U Cluj cu 30-21.

Cele două echipe şi-au intrat mai greu în ritm, iar primul gol al partidei a venit abia în minutul 5, după o aruncare de la 7 metri executată de Goran Spahic. Alb-violeţii au început mai bine partida, fiind peste clujeni în primul sfert de oră. Oaspeţii au reuşit să egaleze la scorul de 4-4 şi au reuşit să fie peste bănăţeni abia în minutul 19, cnd tabela arăta 6-5 pentru ei. Elevii lui Otto Hell şi-au reintrat însă în ritm şi au terminat prima repriză în avantaj, la scorul de 13-7.

În ceea de-a doua repriză, timişorenii i-au dominat mult mai categoric pe jucătorii de la U Cluj, care nu au mai reuşit să se apropie deloc de adversari. În ultimele zece minute ale meciului, bănăţenii au fost de multe ori peste adversarii şi cu 11 puncte, iar scorul final, 30-21, nu a mai surprins pe nimeni. Cel mai bun marcator pentru alb-violeţii a fost Spahic, cu 7 goluri reuşite, urmat de Vaidasigan, cu 6 goluri, iar la oaspeţi s-au remarcat Bogdan Mihai şi Alin Bondar, cu 6, respectiv 4  goluri.

Această victorie este foarte bună pentru moral. Rezultatul a venit şi pe fundalul unui joc bun de apărare, în faza a patra de joc am fost mult mai concentraţi, deşi finalul de joc nu a fost întocmai cum mi-l doream, dar în general, băieţii au avut azi un joc bun. Important este ceea ce echipa a jucat, iar dacă şi jocurile ce vor urma jocul va fi la fel de bun, băieţii vor prinde încredere şi vor aborda altfel jocurile din campionat“, a spus la sfârşitul meciului antrenorul Otto Hell.

Alexandru ªimicu nu a jucat în această partidă şi nu va juca nici zilele următoare deoarece este accidentat. Totuşi, jucătorul a vorbit despre experienţa participării la Campionatul Mondial. “A fost o experienţă foarte plăcută, îmi doream de mult timp să ajung la cun campionat mondial. Îmi pare rău că nu am ieşit din grupe şi acest lucru mi-a lăsat un gust amar, dar trebuie să mergem înainte. Mi-a plăcut cum au jucat colegii mei, o victorie cu un asemenea avantaj în faţa Clujului, care este pe locul 6, este un progres. Eu nu joc în acest turneu deoarece am o entorsă la cot şi prefer să mă menajez pentru meciurile din campionat“, a spus interul ªimicu.

Anda Deliu

yim HCM Poli începe Turneul Banatul cu dreptulgmail HCM Poli începe Turneul Banatul cu dreptulbookmark HCM Poli începe Turneul Banatul cu dreptuldelicious HCM Poli începe Turneul Banatul cu dreptuldigg HCM Poli începe Turneul Banatul cu dreptulmyspace HCM Poli începe Turneul Banatul cu dreptulshare save 120 16 HCM Poli începe Turneul Banatul cu dreptul

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National