Victorie pentru Olanda într-un meci amical cu Coasta de Fildeş

JM1

Echipa naţională a Olandei a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (3-0), reprezentativa Coastei de Fildeş, într-un meci amical disputat la Rotterdam.

Olanda, condusă de interimarul Fred Grim, a surclasat Cote d’Ivoire cu scorul de 5-0, la Rotterdam, producând cel mai drastic eșec al ”Elefanților” pe plan internațional.

Dick Advocaat a prelua naționala batavă după acest meci având o misiune aproape imposibilă, de a califica echipa la Cupa Mondială din 2018.

Golurile au fost marcate de Joel Veltman (13, 36), Arjen Robben (32 — penalty), Davy Klaassen (69), Vincent Janssen (76). La africani a jucat și fundașul Wilfried Kanon (ex-Gloria Bistrița).

 

Olanda va juca următorul meci vineri, tot la Rotterdam, cu Luxemburg, în preliminariile CM 2018.

Cote d’Ivoire, condusă de belgianul Marc Wilmots, va întâlni vineri Guineea, pe teren propriu, în preliminariile Cupei Africii pe Națiuni.

 

 

Foto: Jelle Muller

 

 

GALERIE FOTO:

 

yim Victorie pentru Olanda într un meci amical cu Coasta de Fildeşgmail Victorie pentru Olanda într un meci amical cu Coasta de Fildeşbookmark Victorie pentru Olanda într un meci amical cu Coasta de Fildeşdelicious Victorie pentru Olanda într un meci amical cu Coasta de Fildeşdigg Victorie pentru Olanda într un meci amical cu Coasta de Fildeşmyspace Victorie pentru Olanda într un meci amical cu Coasta de Fildeşshare save 120 16 Victorie pentru Olanda într un meci amical cu Coasta de Fildeş

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>