Trupa Snails canta in Daos

Despre eveniment: Vineri, 19 iunie, de la ora 21, la clubul Daos va avea loc un concert cu trupa Snails din Republica Moldova, evenimentul fiind urmat de un after – party.

Snails inseamna o trupa cu formula clasica de rock’n’roll band: chitara, chitara ritm, tobe si bass. Membrii trupei au fost, mai intii, colegi la liceul „Gheorghe Asachi” din Chisinau – celebru pentru mai multe nume de artisti (Flying Postmen, Pavel Braila, Gandul Matei, Axident). Aparuta in 1997, trupa a interpretat initial cover-uri din anii 1960-70 din Beatles, Mamas and Papas, CCR, Rolling Stones, Animals, Simon and Garfunkel. La inceputul anilor 2000, trupa a traversat o serie de schimbari. Astfel, doi dintre membri au plecat, iar altii doi s-au alaturat, dupa ce petrecusera niste ani in Liverpool si Londra, in calitate de membri ai Flying Postmen (azi Black Olives). In 2003 trupa a renuntat la „the”-ul din nume si a inceput sa cinte in romana. Primele doua piese proprii in limba romana („Undeva” si „Trenul”) au fost lansate in acelasi 2003. In 2004, Snails au participat la un concurs pentru trupe tinere, au luat premiul unu si au cistigat un contract pentru inregistrarea a trei albume, din care, pina acum, au aparut doua.
Din 1997 si pina in prezent trupa a sustinut, cu regularitate, concerte de club si in aer liber in Bucuresti (Laptarie, Hard Rock Cafe, Green Hours, Control, Casa Eliat, Pub 18, Clubul Taranului Roman, Piata Constitutiei s.a.), Chisinau, Cluj, Iasi, Timisoara, Oradea, Mamaia si Vama Veche; a fost prezenta in emisiuni de specialitate la Radio Alternativ, TVR 1 si TVR Cultural. In 2009, trupa a susținut un concert in cadrul TIFF și a participat la festivalurile Șirnaville, Stufstock și a deschis B’ESTFEST. In 2010 Snails au organizat, la Chișinau un festival de Indie Rock cu The Moood, Les Elephants Bizarres si The Amsterdams, iar in luna aprilie au efectuat un turneu prin Moldova (Suceava, Iași, Galați, Bacau). Din noiembrie 2008 Snails au putut fi gasiti in topurile Radio Guerrilla (2 number one) si City FM.

yim Trupa Snails canta in Daosgmail Trupa Snails canta in Daosbookmark Trupa Snails canta in Daosdelicious Trupa Snails canta in Daosdigg Trupa Snails canta in Daosmyspace Trupa Snails canta in Daosshare save 120 16 Trupa Snails canta in Daos

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National