A treia oara, nu a mai fost cu noroc

 A treia oara, nu a mai fost cu norocHandbaliştii timişoreni nu au reuşit să se impună şi în cel de-al treilea şi ultimul meci de la Turneul Banatul. Partizan Belgrad a câştigat cu 31-26 şi totodată şi turneul, departajarea făcându-se în baza rezultatului din meciul direct.

Sârbii au reuşit să ia un avans considerabil încă de la începutul primei reprize. În minutul 15, tabela arată deja 9-4 în favoarea oaspeţilor, iar diferenţa destul de mare s-a menţinut până la sfârşitul reprizei, care s-a terminat cu scorul de 18-12 pentru cei de la Partizan. Situaţia nu s-a schimbat foarte mult în cea de-a doua repriză. Handbaliştii sârbi au ştiut să ţină de avantaj. La un moment dat, elevii lui Otto Hell s-au apropiat la trei goluri diferenţă, la scorul de 23-26, dar nu au putut profita mai mult, în condiţiile jocului bun făcut de echipa gazdă, şi meciul s-a terminat 26-31 pentru Partizan. Cei mai buni marcatori din echipa alb-violetă au fost Gorjan Spahic, Alexandru Gălan şi Sabin Ignat, cu câte 7, 6 şi 5 goluri marcate. De la Partizan s-au remarcat Nemanja Ilic, cu 7 goluri, Branko Radanovic, cu 6 reuşite şi George Golubovic, cu 5 goluri. Atât HCM Poli, cât şi Partizan Belgrad au obţinut două victorii la Turneul Banatul, dar rezultatul din meciul direct a fost criteriul de departajare. În cealaltă partidă disputată astăzi, cei de la Oroshazi s-au impus cu 30-26 în faţa celor de la Universitatea Cluj.

Nu e un capăt de ţară înfrângerea asta, ci faptul că nu putem să prezentăm de la un meci la altul un “16″ de bază care să joace. Suntem prea fragili şi jucătorii se accidentează des. Am folosit astăzi trei jucători de la echipa a doua şi m-am temut că diferenţa va fi mult mai concludentă. Problema nu este că fizic jucătorii nu ar putea, ci numeric. Aşteptăm să revină jucătorii accidentaţi, deocamdată ne gândim la ceea ce avem aici. Spre jucătorii de la Reşiţa, îşi arunca alţii mai repede privirea. Sperăm ca în campionat să prezentăm un joc bun”, a declarat la sfârşitul meciului antrenorul Otto Hell.

Anda Deliu

yim A treia oara, nu a mai fost cu norocgmail A treia oara, nu a mai fost cu norocbookmark A treia oara, nu a mai fost cu norocdelicious A treia oara, nu a mai fost cu norocdigg A treia oara, nu a mai fost cu norocmyspace A treia oara, nu a mai fost cu norocshare save 120 16 A treia oara, nu a mai fost cu noroc

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National