BC Timişoara, înfrângere usturătoare cu Asesoft Ploieşti

 BC Timişoara, înfrângere usturătoare cu Asesoft Ploieşti“Leii din Banat” nu au reuşit să se impună în faţa câştigătoarei campionatului din ultimii şapte ani. Cei de la Ploieşti au câştigat cu scorul final de 82-64, după căderea din sfertul al treilea a timişorenilor.

Alb-violeţii au început foarte bine meciul contra ploieştenilor. Primul sfert a fost adjudecat de oaspeţi, dar la diferenţă mică, 18-16, iar elevii lui Dragan Petricevic au recuperat în următoarele zece minute, încheiate cu scorul de sfert de 16-13 în favoarea gazdelor. Astfel, la pauză timişorenii conduceau cu 32-31 şu publicul foarte numeros din sală spera la victorie. Sfertul al treilea a marcat însă o cădere în jocul timişorenilor şi totodată o îmbunătăţire a jocului adversarilor, care şi-au adjudecat sfertul cu 29-13. Ultimul sfert s-a încheiat 22-19 pentru Asesoft, care a plecat din oraşul de pe Bega cu o victorie ce le consolidează poziţia în clasament. Cele mai multe puncte pentru BC Timişoara au fost înscrise de căpitanul Nenad Markovic, care a fost şi marcatorul meciului cu 20 de puncte înscrise. Tot din tabăra alb-violetă s-au remarcat Pesic (11 pct.), Habus (11 pct.) şi Păltinişanu (10 pct.) Din echipa adversă, s-au remract Doneal Mack şi Calhoun Qarraan, cu câte 16 puncte marcate, urmaţi de Cătălin Burlacu, cu 13 puncte.

Sigur că şi accidentările pivoţilor au cântărit în aceasta înfrângere. Păltinişanu a făcut cât a putut, el nu s-a antrenat pentru acest meci, ci a stat doar la fizioterapie. Dar acesta nu a fost singurul motiv. Băieţii au şi exagerat, şi-au dorit mult să câştige, ai ales jucătorii consacraţi de la echipă. Asesoft nu e degeaba campioană de şapte ani, jucătorii lor ştiu să profite de greşelile adversarilor şi se vede această diferenţă. Nu le-am spus jucătorilor în vestiar lucruri urâte, dar ei trebuie să înţeleagă că nu este bine că au aceste căderi în joc când adversarii se distanţează la 6-7 puncte. Trebuie să aducem jucători români de valoare cu care să putem face schimbări. Sigur că Milos Pesic trebuia şi înlocuit, dar Czmor nu este atât de puternic în apărare. Nu am socotit acest meci ca fiind decisiv pentru calificare în play-off” a spus Dragan Petricevic, care luni îşi va serba ziua de naştere.

În primele sferturi jucătorii nu au respectat ceea ce am stabilit dinainte, au fost prea nervoşi, dar în sferturile trei şi patru jocul a mers foarte bine. Timişoara este o echipă foarte bună, nu merită locul pe care îl ocupă, consider că este o echipă de locul 7Anul acesta avem o echipă mai tânără, dar să pleci cu 2 puncte de la Timişoara este foarte bine.“, a declarat antrenorul oaspeţilor, Vladimir Arnautovic.

Anda Deliu

yim BC Timişoara, înfrângere usturătoare cu Asesoft Ploieştigmail BC Timişoara, înfrângere usturătoare cu Asesoft Ploieştibookmark BC Timişoara, înfrângere usturătoare cu Asesoft Ploieştidelicious BC Timişoara, înfrângere usturătoare cu Asesoft Ploieştidigg BC Timişoara, înfrângere usturătoare cu Asesoft Ploieştimyspace BC Timişoara, înfrângere usturătoare cu Asesoft Ploieştishare save 120 16 BC Timişoara, înfrângere usturătoare cu Asesoft Ploieşti

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National