Jaf la o societate de langa Timisoara.

IMG_7096

O societate situată lângă Timișoara a fost spartă, în noaptea de joi spre vineri. Hoții au pătruns în interiorul firmei, au spart seiful și au furat banii.

“În cursul acestei dimineţi, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracţie într-o societate comercială aflată pe raza localităţii Giarmata iar din interior, dintr-o cutie metalică, ar fi sustras o sumă de bani.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, polițiștii efectuând cercetări în vederea identificării și depistării autorilor”, a declarat Ancuța Morariu, purtător de cuvânt al Poliției Timiș. Deocamdată nu s-a stabilit suma care a fost furată.

 

Sursa: Renasterea.ro

yim Jaf la o societate de langa Timisoara. gmail Jaf la o societate de langa Timisoara. bookmark Jaf la o societate de langa Timisoara. delicious Jaf la o societate de langa Timisoara. digg Jaf la o societate de langa Timisoara. myspace Jaf la o societate de langa Timisoara. share save 120 16 Jaf la o societate de langa Timisoara.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National