Incendiu pe Calea Torontalului

IMG_7114

Un puternic incendiu a izbucnit, sâmbătă, pe Calea Torontalului din Timişoara. Pompierii au intervenit pentru stingerea vâlvătaiei, însă autospeciala a rămas fără apă.

Ulterior a fost trimisă o autocisternă cu apă. Incendiul a izbucnit la un depozit de electricasnice uzate care nu este situat în apropierea zonelor de locuinţe.
incendiu torontalului1 Incendiu pe Calea Torontalului
„Incendiu se manifestă pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătraţi.

La locul intervenției s-au deplasat cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, un ofițer, 18 subofițeri şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 din Timișoara.

Până în acest moment, nu s-au înregistrat victime şi nu există persoane evacuate.
incendiu torontalului2 Incendiu pe Calea Torontalului
Momentan, se lucrează la lichidarea incendiului, neexistând pericol de extindere la locuințe”, transmit reprezentanţii ISU Banat.

 

Sursa: renasterea.ro

yim Incendiu pe Calea Torontaluluigmail Incendiu pe Calea Torontaluluibookmark Incendiu pe Calea Torontaluluidelicious Incendiu pe Calea Torontaluluidigg Incendiu pe Calea Torontaluluimyspace Incendiu pe Calea Torontaluluishare save 120 16 Incendiu pe Calea Torontalului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National