Tot mai multe piete volante in Timisoara

IMG_7116

În urmă cu câţiva ani, timişorenii au primit cu mult entuziasm ideea unor pieţe volante în care se asigură vânzarea produselor naturale, din gospodăria proprie a producătorilor agricoli.

Prima piaţă volantă apărută în Timişoara a fost cea din zona stadionului, care funcţionează şi în prezent şi are mare căutare. Ulterior s-au mai înfiinţat două, una în Piaţa Traian şi una în zona Lipovei.

Ambele s-au bucurat de mult interes din partea clienţilor, însă cea din zona Lipovei a trebuit să fie desfiinţată, din cauza că terenul pe care funcţiona nu aparţinea primăriei, ci Ministerului Educaţiei.

„Noi am amenajat suprafaţa necesară şi am făcut toate diligenţele către guvern pentru a găsi o modalitate legală ca acest teren să intre în proprietatea noastră.

Cum nu am primit nici un răspuns, am luat decizia să renunţăm la această piaţă volantă. Piaţa Badea Cârţan s-a mutat în Piaţa Traian şi a fost comasată cu cea volantă, spre nemulţumirea clienţilor de produse din gospodăriile proprii ale ţăranilor, totul reducându-se la un talmeş-balmeş.

Totuşi, există şi veşti bune, pentru că peste câteva săptămâni se va deschide încă o piaţă volantă, de data aceasta pe teritoriul comunei Dumbrăviţa, iar ceva mai târziu, în zona Steaua-Calea Şagului”, ne-a declarat Ştefan Constantin Sandu, consilier municipal.

 

Sursa: Renasterea.ro

yim Tot mai multe piete volante in Timisoara gmail Tot mai multe piete volante in Timisoara bookmark Tot mai multe piete volante in Timisoara delicious Tot mai multe piete volante in Timisoara digg Tot mai multe piete volante in Timisoara myspace Tot mai multe piete volante in Timisoara share save 120 16 Tot mai multe piete volante in Timisoara

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National