Sarbatoare mare la Ortisoara

IMG_7155

Orţişoara a fost în mare sărbătoare, la sfârşitul săptămânii trecute. Ruga localităţii a reuşit să adune laolaltă aproape toată suflarea comunei, nelipsind nici oaspeţi din alte părţi.

Lumea a fost atrasă, îndeosebi, de programul artistic extrem de bogat, succesul fiind garantat de prezenţa unor nume de rezonanţă ale show-bizului românesc: Antonia şi Alex Velea.

Nici spectacolul folcloric nu a fost mai prejos, cu solişti precum Zorica Savu, Ciprian Pop şi formaţia Pro Datina. S-a cântat, s-a dansat, lumea a petrecut pe cinste, iar frigăruile şi berea rece au picat numai bine într-un asemenea antren muzical.

Tineretul era mai mult interesat de ceea ce se întâmplă pe scenă, cei trecuţi de o anumită vârstă au preferat terasele, în timp ce copiii s-au bucurat de parcul de distracţii, cu jocuri de diferite feluri.

Duminică, s-a organizat un maraton al copiilor, la final oferindu-se un ospăţ pentru toţi participanţii.

„Ne bucurăm că am fost toţi împreună şi că am reuşit să organizăm o sărbătoare de care oamenii să-şi amintească mereu cu mare drag şi să o aştepte în fiecare an. Orţişoara merită acest lucru”, a declarat primarul Aleodor Sobolu.

Ruga de la Orţişoara a fost organizată de primărie, împreună cu consiliul local şi parohia ortodoxă.

 

Sursa: Renasterea.ro

yim Sarbatoare mare la Ortisoaragmail Sarbatoare mare la Ortisoarabookmark Sarbatoare mare la Ortisoaradelicious Sarbatoare mare la Ortisoaradigg Sarbatoare mare la Ortisoaramyspace Sarbatoare mare la Ortisoarashare save 120 16 Sarbatoare mare la Ortisoara

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National