Bazinul de inot de la Scoala Gimnaziala nr30 inca nu functioneaza.

IMG_7232

Inaugurat cu mare fast, în urmă cu un an, de primarul Nicolae Robu, bazinul de înot al Şcolii gimnaziale nr. 30 nu funcţionează nici în prezent. Soluţia aleasă de proiectant s-a dovedit a fi una greşită, în contextul în care nu mai existau vechile date tehnice ale construcţiei, iar la nici o zi după umplerea acestuia au apărut scurgeri.

Din păcate, atât proiectantul, cât şi constructorul au fost nevoiţi să refacă lucrarea, pe banii lor.

Conform celor declarate de directoarea şcolii, la începutul lunii octombrie bazinul de înot va fi în sfârşit funcţional, iar copiii se vor putea bucura din nou de lecţii de nataţie.

sursa: Renasterea.ro

yim Bazinul de inot de la Scoala Gimnaziala nr30 inca nu functioneaza. gmail Bazinul de inot de la Scoala Gimnaziala nr30 inca nu functioneaza. bookmark Bazinul de inot de la Scoala Gimnaziala nr30 inca nu functioneaza. delicious Bazinul de inot de la Scoala Gimnaziala nr30 inca nu functioneaza. digg Bazinul de inot de la Scoala Gimnaziala nr30 inca nu functioneaza. myspace Bazinul de inot de la Scoala Gimnaziala nr30 inca nu functioneaza. share save 120 16 Bazinul de inot de la Scoala Gimnaziala nr30 inca nu functioneaza.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National