Pe urmele soferilor care incalca legea.

IMG_7234

Șoferii care au circulat cu autoturismele în zona pietonală din centrul orașului au fost snacționați contravențional de polițiștii locali. În ultima săptămână, oamenii legii au aplicat 135 de amenzi pe această linie.

De asemenea, au fost lipite 245 de autocolante pe mașinile ai căror proprietari nu se aflau prin preajmă, urmând a fi identificați șoferii care le-au condus pentru a fi trași la răspundere. Sancțiunile, conform OUG 195/2002, sunt cuprinse între 290 și 725 lei și două sau trei puncte penalizare, în funcție de fapta comisă.

Polițiștii monitorizează și situația celor care pătrund cu autovehiculele în zonele interzise, aceștia fiind suprinși de camerele de luat vederi amplasate în centrul orașului, cele mai multe încălcări ale legislației fiind semnalate în Piața Libertății.

Numai pe parcursul săptămânii trecute 36 de conducători auto au fost depistați în această situație, urmând ca și aceștia să fie sancționați după identificați în baza înregistrărilor video. De asemenea, polițiștii locali încearcă să identifice șase conducători de mopeduri care au circulat cu astfel de vehicule prin pasajul pietonal de pe strada Jiul, aceștia urmând să fie sancționați.

În această locație există un indicator care interzice pătrunderea mopedurilor și a motocicletelor prin pasajul pietonal, fiind amplasate și camere video pentru a-i depista pe cei care nu respectă legislația în vigoare. Timișorenii au reclamat în mai multe rânduri că persoane care conduc mopeduri sau motociclete circulă cu acestea prin pasajul pietonal, iar aerul devine irespirabil pentru pietonii și bicicliștii care trec prin pasaj.

 

Sursa: Renasterea.ro

yim Pe urmele soferilor care incalca legea. gmail Pe urmele soferilor care incalca legea. bookmark Pe urmele soferilor care incalca legea. delicious Pe urmele soferilor care incalca legea. digg Pe urmele soferilor care incalca legea. myspace Pe urmele soferilor care incalca legea. share save 120 16 Pe urmele soferilor care incalca legea.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National