Miniştrii nu pleacă singuri, aşteaptă să fie “remaniaţi”

Premierul Emil Boc a susţinut că niciun ministru din Cabinetul pe care îl conduce nu şi-a depus demisia, dar că urmează restructurări, fără a preciza la ce nivel vor avea loc. “Nu, nu este vorba de nicio demisie depusă, iar în privinţa remanierilor acestea au o singură regulă: ele se fac, nu se discută”, a declarat Boc. În privinţa restructurărilor, şeful Executivului a afirmat că “urmează”, fără a preciza până la ce nivel vor avea loc.
În context, preşedintele Senatului, Mircea Geoană , a declarat că remanierea reprezintă o manevră care nu reprezintă un răspuns credibil şi aşteptat pe care românii îl au faţă de Guvernul României, fiind doar un pretext pentru a-i răsplăti cu funcţii ministeriale pe independenţii care au servit la moţiunea de cenzură “cauza Băsescu-Boc”.
Geoană a subliniat că, atunci când pierde majoritatea, guvernul trebuie să plece, or cabinetul Boc nu mai are majoritate în Parlament.
De aceea, a precizat preşedintele Senatului, se impune cu necesitate un alt guvern, cu alt program de guvernare, alte soluţii anticriză şi, inclusiv alte soluţii cu FMI.

yim Miniştrii nu pleacă singuri, aşteaptă să fie “remaniaţi”gmail Miniştrii nu pleacă singuri, aşteaptă să fie “remaniaţi”bookmark Miniştrii nu pleacă singuri, aşteaptă să fie “remaniaţi”delicious Miniştrii nu pleacă singuri, aşteaptă să fie “remaniaţi”digg Miniştrii nu pleacă singuri, aşteaptă să fie “remaniaţi”myspace Miniştrii nu pleacă singuri, aşteaptă să fie “remaniaţi”share save 120 16 Miniştrii nu pleacă singuri, aşteaptă să fie “remaniaţi”

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National