Poli a fost înfrântă cu 3-1 de Dnipro

 Poli a fost înfrântă cu 3 1 de Dnipro Alb-violeţii au fost înfrânţi în ultimul amical contra ucrainenilor de la Dnipro Dnepropetrovsk. Meciul de astăzi a marcat ultimul amical din cantonamentul de la Marbella. Jucătorii, împreună cu tot staff-ul vor reveni mâine seară la Timişoara.

Dusan Uhrin nu a putut conta în acest meci pe trei jucători. Ricketts a acuzat dureri la coapsa, Sepsi este în recuperare, iar Cisovski a acuzat dureri musculare. Bănăţenii au deschis repede scorul în urma unui penalti scos de Rocha. Cel care a transformat lovitura de pedeapsă a fost Zicu, şi astfel după minutul 9 Poli era în avantaj. Timişorenii puteau să majoreze diferenţa prin acţiunile lui Helder şi Rocha din minutele 25 si 28, dar ocaziile ratate s-au răzbunat două minute mai târziu, când Taborda a fost învins în urma unui şut de la 15 metri. Zicu a avut ocazia să restabilească egalitatea, dar, din păcate, balonul s-a dus peste bara transversală. Ucrainenii au marcat din nou în minutul 37 după un şut de la 15 metri. Până la pauză, adversarii au mai avut două şanse de a înscrie, dar Taborda a intervenit foarte bine şi scorul a rămas 2-1. La reluarea jocului, prima acţiune notabilă a avut un lob al lui Zicu, care a mers însă peste poartă. În minutul 67 cei de la Dnipro au reuşit iar să înscrie după o lovitură de cap din 12 metri. Alb-violeţii au contracarat prin acţiunea lui Rocha, câteva minute mai târziu. Brazilianul a şutat periculos de la 17 metri, dar portarul a respins în corner. În minutul 83, Popovici a scăpat singur după o pasă a lui Zicu, dar balonul a trecut puţin pe lângă poartă.

Echipa de start:

Taborda, Helder, Luchin, Burca, Scutaru, Goga, Alexa, Tames, Rocha, Axente, Zicu

Au mai intrat: Lepmets în locul lui Taborda, Nikolic în locul lui Axente, Krejci în locul lui Helder, Magera în locul lui Goga, Lavecchia în locul lui Tameş, Matei în locul lui Scutaru şi Popovici în locul lui Burcă.

Foto: www.politimisoara.com

yim Poli a fost înfrântă cu 3 1 de Dnipro gmail Poli a fost înfrântă cu 3 1 de Dnipro bookmark Poli a fost înfrântă cu 3 1 de Dnipro delicious Poli a fost înfrântă cu 3 1 de Dnipro digg Poli a fost înfrântă cu 3 1 de Dnipro myspace Poli a fost înfrântă cu 3 1 de Dnipro share save 120 16 Poli a fost înfrântă cu 3 1 de Dnipro

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National