Interviu cu Mădălina Purcel, noua imagine PTK Image

 Interviu cu Mădălina Purcel, noua imagine PTK ImageMădălina a reuşit să impresioneze cel mai bine juriul după cele trei probe de la concursul pentru desemnarea noii imagini a Agenţiei de manechine PTK Image. Câştigătoarea concursului din data 27 ianuarie are 18 ani, este în zodia Peşti şi este studentă în primul an la Facultatea de Management în Producţie şi Transporturi de la Politehnică. Mădălina a început să facă modeling în urmă cu un an.

R: Ce şanse ai crezut că de a  câştiga concursul şi de a deveni imaginea PTK Image pentru un an?

Mădălina: Precum toate fetele care au participat, îmi doream foarte mult să câştig şi aveam încredere în mine şi în şansele mele, însă nu mai câştigasem niciodată vreun concurs de acest gen şi eram destul de sceptică.

R: Povesteşte-ne puţin despre cele trei probe. Ce a trebuit să faci şi cât de greu ţi s-a părut?

Mădălina: Primele două probe au fost destul de uşoare pentru mine deoarece trebuia să prezentăm rochiţele Ralucăi Lascovici, respectiv lenjeriile de la Charmé, iar acest lucru nu era ceva nou pentru mine. Consider că a treia proba a făcut diferenţa dintre mine şi celelalte concurente. Trebuia să “impresionăm artistic” juriul şi publicul. Am ales să dansez un dans pe care îl ştiu de câţiva ani (Prin aceasta cale îi mulţumesc coregrafei mele Irina Obirsan Nedelcu) şi a rezultat că a fost o alegere foarte inspirată. Practic tot ce am făcut eu a fost o plăcere pentru mine si poate că asta m-a avantajat faţă de celelalte fete.

R: Ce ai simţit când ai aflat că eşti câştigătoarea?

Mădălina: Nu îmi venea să cred. Toata lumea mă aplauda, mă strângea în braţe şi mă felicita, însă eu nu îmi mai simţeam picioarele pe pământ.

R: Acum că eşti imaginea unei agenţii de fotomodele, simţi că este o presiune suplimentară asupra ta să fii mereu impecabilă din toate punctele de vedere?

Mădălina: Cu siguranţă. Cel mai probabil pentru multe fete de la agenţie, în special pentru cele nou-venite, eu sunt un model de urmat, aşa cum am avut şi eu la rândul meu un model pe care îl urmam atunci când am ajuns la această agenţie. De aceea este important ca întotdeauna să încerc să fiu cât mai impecabilă.

Anda Deliu

yim Interviu cu Mădălina Purcel, noua imagine PTK Imagegmail Interviu cu Mădălina Purcel, noua imagine PTK Imagebookmark Interviu cu Mădălina Purcel, noua imagine PTK Imagedelicious Interviu cu Mădălina Purcel, noua imagine PTK Imagedigg Interviu cu Mădălina Purcel, noua imagine PTK Imagemyspace Interviu cu Mădălina Purcel, noua imagine PTK Imageshare save 120 16 Interviu cu Mădălina Purcel, noua imagine PTK Image

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National