Ioana Vişan: Nu am participat la orgiile lui Silvio Berlusconi

 Ioana Vişan: Nu am participat la orgiile lui Silvio BerlusconiIoana Vişan, românca stabilită în Italia şi implicată în dosarul orgiilor premierului Italiei, a declarat în emisiunea lui Cătălin Măruţă că nu a participat la nicio orgie sexuală. Tânără din Curtea de Argeş a povestit cum a ajuns să îl cunoască pe controversatul om politic italian.

Ioana Vişan este născută din Curtea de Argeş şi are în prezent 23 de ani. Ea a ajuns în Italia după ce sora ei s-a stabilit în această ţara. Ioana studiază Dreptul la o universitate românească cu sediul în Italia. Tânăra a povestit că l-a cunoscut întâmplător pe Berlusconi la Teatrul din Roma, în timpul pauzei unei piese de teatru. Ea a povestit la PRO TV că era însoţită de o prietenă italiancă şi că premierul a fost fascinat de ea şi a invitat-o să participe la cinele sale.

Conform dosarului întocmit de procurori, Ioana a participat la 53 de astfel de cine. Tânăra a povestit că regulile erau foarte stricte: “Toate fetele eram incluse într-o bază de date şi eu la fel. Regulile erau foarte stricte. Nu am participat la nicio orgie sexuală. Silvio Berlusconi nu poate fi descris într-un cuvânt, este o persoană foarte specială”. Totuşi, tânăra, care provine dintr-o familie modestă, purta pe mână un inel foarte scump Christian Dior, despre care a spus că a primit şi varianta galbenă. De asemenea, Ioana ştia care este culoarea preferată a premierului, ce filme îi plac şi ce muzică ascultă.

Anda Deliu

Foto: www.7est.ro

yim Ioana Vişan: Nu am participat la orgiile lui Silvio Berlusconigmail Ioana Vişan: Nu am participat la orgiile lui Silvio Berlusconibookmark Ioana Vişan: Nu am participat la orgiile lui Silvio Berlusconidelicious Ioana Vişan: Nu am participat la orgiile lui Silvio Berlusconidigg Ioana Vişan: Nu am participat la orgiile lui Silvio Berlusconimyspace Ioana Vişan: Nu am participat la orgiile lui Silvio Berlusconishare save 120 16 Ioana Vişan: Nu am participat la orgiile lui Silvio Berlusconi

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National