Hotelul Hercules din Băile Herculane, scos la licitație

herculane hercules1 Hotelul Hercules din Băile Herculane, scos la licitație

Hotelul Hercules din Băile Herculane, în prezent închis şi deţinut de omul de afaceri Iosif Armaş, va fi scos la licitaţie pe 22 iunie cu un preţ de pornire de 12 milioane lei, din cauza datoriilor de 3,85 milioane euro pe care acţionarul său SC Hercules SA le are la Banca Comercială Română (BCR).

“Hotelul Hercules este executat de BCR şi va fi scos la vânzare împreună cu terenul de 5.400 metri pătraţi pe care este construit. Astfel, licitaţia va avea loc pe 22 iunie, la ora 12.00, la sediul BCR Sucursala Băile Herculane”, a declarat pentru Agenţia NewsIn primarul staţiunii Băile Herculane, Nicuşor Vasilescu.

Potrivit acestuia, SC Hercules SA datorează BCR 3,85 milioane euro şi dobânzile aferente pentru linii de credit neachitate.

yim Hotelul Hercules din Băile Herculane, scos la licitațiegmail Hotelul Hercules din Băile Herculane, scos la licitațiebookmark Hotelul Hercules din Băile Herculane, scos la licitațiedelicious Hotelul Hercules din Băile Herculane, scos la licitațiedigg Hotelul Hercules din Băile Herculane, scos la licitațiemyspace Hotelul Hercules din Băile Herculane, scos la licitațieshare save 120 16 Hotelul Hercules din Băile Herculane, scos la licitație

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National