HCM Poli, înfrântă în amicalul cu UCM Reşiţa

 HCM Poli, înfrântă în amicalul cu UCM ReşiţaHandbaliştii alb-violeţii au jucat un meci de pregătire în această dupa-amiază la Sala Polivalentă din Reşiţa. Deşi confruntaţi cu probleme financiare, UCMR s-a impus fără probleme cu 39-32.

La Reşiţa se vorbeşte tot mai mult de vinderea multor jucători, care au contractele neplătite de mai multe luni. Aceştia au evoluat în meciul contra timişorenilor. În echipa antrenată de Otto Hell au jucat şi handbalişti accidentaţi, astfel că la pauză reşiţenii conducea cu 23-13. Diferenţa nu a mai putut fi recuperată de bănăţenii.

Principalii marcatori în echipa cărăşană au fost Pârăianu (6), Georgescu (6), Ghionea (5) şi Fenici (4). De la Poli s-au remarcat Gălan (8), Spahic (6), Mrakic şi Cotinghiu cu câte 5 goluri fiecare.

Poli va mai disputa mâine un amical la Sala “Constatin Jude” împotriva divizionarei secunde HC Arad. Meciul va începe la ora 11.

Anda Deliu

Foto: www.gazetarul.ro

yim HCM Poli, înfrântă în amicalul cu UCM Reşiţagmail HCM Poli, înfrântă în amicalul cu UCM Reşiţabookmark HCM Poli, înfrântă în amicalul cu UCM Reşiţadelicious HCM Poli, înfrântă în amicalul cu UCM Reşiţadigg HCM Poli, înfrântă în amicalul cu UCM Reşiţamyspace HCM Poli, înfrântă în amicalul cu UCM Reşiţashare save 120 16 HCM Poli, înfrântă în amicalul cu UCM Reşiţa

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National