Victorie în amicalul cu HC Arad

 Victorie în amicalul cu HC AradÎn amicalul disputat astăzi la Sala “Constatin Jude”, elevii lui Otto Hell au reuşit să se impună în faţa divizionarei secunde HC Arad cu scorul final de 38-22. Jucătorii accidentaţi, printre care şi Alexandru ªimicu, au fost menajaţi pentru partida de sâmbătă viitoare de la Baia Mare, când reîncepe campionatul.

Formaţia arădeană nu a pus nicio problemă bănăţenilor, care şi-au dominat adversarii încă de la începutul meciului. Prima repriză a aparţinut totalmente jucătorilor alb-violeţi, care la pauză conduceau cu 26-8. La reluarea jocului, arădenii au mai reuşit să recupereze din diferenţă, astfel încât la sfârşit meciul s-a încheiat 38-22.

De la Poli, cel mai multe goluri au fost înscrise de Spahic, care a reuşit să înscrie de 11 ori, Mrakic, cu 9 goluri, şi Nagy, cu 7 reuşite.

La sfârşit, antrenorul timişorenilor a fost mulţumit de joc. “Prin acest joc ne-am propus să ne verificăm şi să pregătim meciul de la Baia Mare, pentru că acolo va fi altceva decât alergătura asta de aici. Faptul că nu sunt toţi apţi de joc se vede, dar sperăm ca până la ora meciului să nu avem şi alte surprize şi să putem prezenta pe cei mai buni. Încă nu ştim nici ce se întâmplă la Reşita, s-ar putea să jucăm cu cei doi împrumutaţi. Jucătorii nu au răbdare să joace, iar în handbalul modern asta e o armă de bază, relaţiile dintre linia de 9 metri şi cea de 6 metri trebuie să funcţioneze perfect, dar sunt tineri, au timp să înveţe“, a spus Otto Hell.

Era normal ca în acest meci să nu urmărim scorul, din moment ce am acceptat acest amical cu domnul profesor Hell. A fost un joc şcoală. Ne-am adaptat mai greu, aţi văzut, prima repriză ne-am descurcat mai greu. Sportivii noştri s-au speriat, dar sunt mulţumit de cum a mers apărarea. Repriza a doua ne-am descurcat mai bine, sper ca şi pentru Timişoara să fie un joc util care să îi ajute în campionat. Portarul a făcut ruptură de ligamente fără să facă nici un fel de efort, se ţin ghinioanele lanţ de noi. Poli e înaintea unui joc de campionat, fără ªimicu, fără Pâran, fără Vaidasigan, dar este o echipă care joacă un handbal modern, pe angajament, dăruire şi concentrare maximă. S-ar putea să mai jucăm miercuri tot la Timişoara“, a declarat Sabin Dacău, antrenorul arădenilor.

Anda Deliu

Foto: www.ziuadevest.ro

yim Victorie în amicalul cu HC Aradgmail Victorie în amicalul cu HC Aradbookmark Victorie în amicalul cu HC Araddelicious Victorie în amicalul cu HC Araddigg Victorie în amicalul cu HC Aradmyspace Victorie în amicalul cu HC Aradshare save 120 16 Victorie în amicalul cu HC Arad

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National