Tendinţe în machiaj pentru 2011

 Tendinţe în machiaj pentru 2011Ca de obicei, la începutul fiecărui an, se vorbeşte despre noile trenduri, fie că este vorba despre haine, păr sau machiaj. Vă prezentăm tendinţele principale de anul acesta. Anul acesta vei fi în trend optând pentru stiluri diverse de machiaj, dar regula principală este aceea a unui ten impecabil.

Anul acesta se poartă machiajul în culori puternice, machiajul minimalist, cel în culori pastel sau machiajul bronze, de accentuare a unui ten sărutat deja de soare. Din ceea ce au prezentat marile case de modă, nu lipsesc nici extravaganţele. De exemplu, cei de la Armani au propus pentru acest an un ruj de culoare violet.

Machiajul în culori puternice ne propune o paletă largă de culori. Astfel, poţi folosi de la galben , până la magenta, verde neon sau albastru electric. Poţi folosi culori îndrăzneţe şi la ochi, şi la buze, dar şi pentru nuanţa lacului de unghii. Dacă optezi pentru un machiaj în culori puternice, nu accentua puternic ochii cu creion dermatograf şi nici nu rimela genele în exces. Anul acesta, după mulţi ani, genele încărcate sunt out.

Machiajul minimalist este cel care necesită cel mai tare un ten îngrijit. Desigur, un ten frumos pune în valoare orice tip de machiaj, dar un machiaj minimalist, sau, mai concret spus, natural, cere cel mai mult un ten fără cusur, sau, în caz contrar, un fond de ten cu putere de acoperire mare. Make-up artiştii internaţionali recomandă doamnelor şi domnişoarelor să aibă folosească o cremă de ochi foarte bună ş un balsam de buze de calitate. Un machiaj de acest tip se realizează cu nuanţe sidefate, de aceea poţi apela la fardurile cremă pentru pleoape. În cazul unui machiaj de acest tip poţi accentua mai bine genele cu mascara.

Machiajul în culori pastelate propus pentru acest an se referă atât la nuanţe calde, cât şi la nuanţe reci. Deci, nu te limita doar la roz sau albastru deschis. Mergi cu încredere pe nuanţe de verde mentă, piersică, galben pai, gri deschis sau lavandă, care va fi foarte în trend anul acesta.

În cazul machiajul bronze, lucrurile stau la fel. Paleta de culori nu se limitează la auriu. Dacă ai un ten bronzat, pune-l în valoare cu nuanţe de oranj şi piersică. De asemenea, mizează pe nuanţele satinate, strălucitoare. Fereşte-te cât poţi să foloseşti un fond de ten care îţi dă o nuanţă portocalie, care nu a fost niciodată în tendinţe şi îţi dă un aspect de morcov.

Anda Deliu

Foto: www.weddingplazza.com

yim Tendinţe în machiaj pentru 2011gmail Tendinţe în machiaj pentru 2011bookmark Tendinţe în machiaj pentru 2011delicious Tendinţe în machiaj pentru 2011digg Tendinţe în machiaj pentru 2011myspace Tendinţe în machiaj pentru 2011share save 120 16 Tendinţe în machiaj pentru 2011

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National