Baschetbaliştii timişoreni au cedat în faţa celor de la Otopeni

 Baschetbaliştii timişoreni au cedat în faţa celor de la OtopeniMeciul dintre “leii din Banat” şi cei de la Otopeni s-a terminat cu scorul de 83-68 în favoarea gazdelor, după o partidă în care cele două echipe şi-au adjudecat, rând pe rând câte un sfert la diferenţe destule de clare în faţa adversarului.

Alb-violeţii şi-au adjudecat primul set cu 26-19 şi au dat impresia că pot câştiga acest meci. În sfertul al doilea, situaţia s-a răsturnat în favoarea gazdelor, care s-au impus cu 20-11 şi au obţinut un avantaj de 2 puncte la pauză. În primele minute după reluarea jocului s-a înscris destul de puţin, iar elevii lui Dragan Petricevic au dat semne că pot reveni, la scorul de sfert de 15-7. Pentru timişoreni s-a rupt însă filmul în ultimul sfert, când cei de la Otopeni s-au impus cu o diferenţă categorică, 37-16. Cele mai multe puncte pentru echipa din Banat au fost înscrise de Milos Pesic, 25, urmat de Rade Dzambic şi Nenad Markovic, cu câte 15, respectiv 12 puncte marcate. Din cadrul echipei de lângă Bucureşti, Popovic şi Scott, cu câte 33, respectiv 28 de puncte marcate.

Pentru BC Timişoara urmează săptămâna viitoare un alt meci important pentru accederea în play-off, cel cu Municipal Bucureşti.

Anda Deliu

Foto: www.timisoreni.ro

yim Baschetbaliştii timişoreni au cedat în faţa celor de la Otopenigmail Baschetbaliştii timişoreni au cedat în faţa celor de la Otopenibookmark Baschetbaliştii timişoreni au cedat în faţa celor de la Otopenidelicious Baschetbaliştii timişoreni au cedat în faţa celor de la Otopenidigg Baschetbaliştii timişoreni au cedat în faţa celor de la Otopenimyspace Baschetbaliştii timişoreni au cedat în faţa celor de la Otopenishare save 120 16 Baschetbaliştii timişoreni au cedat în faţa celor de la Otopeni

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National