Doi şoferi prinşi cu permise de conducere false

 Doi şoferi prinşi cu permise de conducere falseSfârşitul de săptămână a însemnat câte un permis fals pe zi pentru poliţiştii de frontieră. În ambele cazuri a fost vorba de permise false obţinute din străinătate.

Sâmbătă, vameşii au oprit un bărbat care conducea un autoturism Mazda înmatriculat Marea Britanie. Bărbatul are 27 de ani şi provine din judeţul Dolj. Poliţiştii de frontieră au observat că permisul de conducere al bărbatului era fals. Tânărul a mărturisit că avea permis din 2004, dar i-a fost suspendat în 2008 pentru conducerea sub influenţa alcoolului. Cum legile din Albion sunt mai aspre decât cele de aici, permisul său este în continuare suspendat, iar bărbatul şi-a cumpărat din Anglia unul fals, contra a 100 de lire sterline.

A doua zi a fost rândul unui om de 29 de ani din Suceava să fie prins din acelaşi motiv. El conducea un Fiat înmatriculat în Franţa. La întrebările vameşilor, bărbatul a mărturisit că nu a avut niciodată permis de conducere, iar pe cel fals l-a cumpărat din Franţa cu 130 de euro. Ambii s-au ales cu dosar penal pentru conducere fără permis, uz de fals şi complicitate la fals.

Anda Deliu

Foto: www.tramclub.org

yim Doi şoferi prinşi cu permise de conducere falsegmail Doi şoferi prinşi cu permise de conducere falsebookmark Doi şoferi prinşi cu permise de conducere falsedelicious Doi şoferi prinşi cu permise de conducere falsedigg Doi şoferi prinşi cu permise de conducere falsemyspace Doi şoferi prinşi cu permise de conducere falseshare save 120 16 Doi şoferi prinşi cu permise de conducere false

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National