Studenţii de la Facultate de Muzică sunt sprijiniţi să îşi găsească un loc de muncă

 Studenţii de la Facultate de Muzică sunt sprijiniţi să îşi găsească un loc de muncăDacă până acum studenţii care terminau Facultatea de Muzică nu reuşeau să se angajeze şi ajungeau de multe ori să lucreze în cu totul alte domenii, de acum încolo ei vor fi sprijiniţi de Ministerul Educaţiei. Mâine se inaugurează în clădirea Facultăţii din Piaţa Libertăţii un Centru de consiliere şi orientare profesională în carieră şi educaţie.

Proiectul este primul de acest gen adresat studenţilor de la această facultate. În Centrul de Consiliere, tinerii vor putea să obţină informaţii despre ofertele existente pe piaţa muncii, informaţii utile despre redactarea unui CV sau unei declaraţii, le va oferi studenţilor acces la site-urile specifice şi le va face cunoscute ofertele existente pe piaţa muncii pentru cei cu studii muzicale. De asemenea, se preconizează organizarea “Zilelor Porţilor deschise la Facultate de Muzică” în luna aprilie şi organizarea unui târg de joburi. Centrul a fost deschis ca urmare a constatării nemulţumirilor tot mai mari ale studenţilor de la facultăţile de profil, care se plângeau că nu se pot integra pe piaţa munci.

Acest centru va fi primul de acest tip din zona de Vest a ţării şi este finanţat din fonduri europene prin programul “Observatorul Profesiilor Muzicale din România”. Printre parteneri se numără Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca şi Facultatea de Muzică a Universităţii Transilvania din Braşov. Centrul va fi deschis de luni până vineri între orele 10-16. Sala va dispune de zece locuri, conexiune la Internet, iar calculatoarele vor avea programe software specifice.

Anda Deliu

Foto: www.mdm.md

yim Studenţii de la Facultate de Muzică sunt sprijiniţi să îşi găsească un loc de muncăgmail Studenţii de la Facultate de Muzică sunt sprijiniţi să îşi găsească un loc de muncăbookmark Studenţii de la Facultate de Muzică sunt sprijiniţi să îşi găsească un loc de muncădelicious Studenţii de la Facultate de Muzică sunt sprijiniţi să îşi găsească un loc de muncădigg Studenţii de la Facultate de Muzică sunt sprijiniţi să îşi găsească un loc de muncămyspace Studenţii de la Facultate de Muzică sunt sprijiniţi să îşi găsească un loc de muncăshare save 120 16 Studenţii de la Facultate de Muzică sunt sprijiniţi să îşi găsească un loc de muncă

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National