Curtean şi Bourceanu nu revin până la începerea returului

 Curtean şi Bourceanu nu revin până la începerea returuluiÎn toată perioada celor două cantonamente, cei doi jucători s-au pregătit separat. Ambii au făcut doar antrenamente în sală, pe banda de alergare sau pe bicicletă. Ambii jucători vor reveni pe teren în aproximativ trei săptămâni.

Curtean este indisponibil de trei luni, iar Bourceanu peste două luni. Cei doi sunt nerăbdători să revină pe teren, mai ales că Bourceanu a acuzat monotonia antrenamentelor făcute în sala de forţă. Jucătorii au reînceput să alerge pe teren începând de astăzi. “Am lucrat pe bicicletă, pe bandă de alergare, dar suferim la forţa explozivă şi pregătire specifică. Noi ne dorim să revenim cât mai repede, după ce ne vom pregăti cu echipa, în maximum 4 săptămâni vom reveni. Nu vom prinde nici un amical. În această perioadă, mai mult am suferit sentimental, din punctul meu de vedere e bine că suntem aici”, a spus Bourceanu.

Pe aceeaşi lungime de undă a fost şi Alexandru Curtean. “Noi suntem bine pentru perioada asta de după operaţie, dar pentru fotbal, nu suntem bine. În primele două săptămâni e foarte greu când faci recuperare“, a declarat Curtean.

Anda Deliu

Foto: www.violamania.gsp.ro

yim Curtean şi Bourceanu nu revin până la începerea returuluigmail Curtean şi Bourceanu nu revin până la începerea returuluibookmark Curtean şi Bourceanu nu revin până la începerea returuluidelicious Curtean şi Bourceanu nu revin până la începerea returuluidigg Curtean şi Bourceanu nu revin până la începerea returuluimyspace Curtean şi Bourceanu nu revin până la începerea returuluishare save 120 16 Curtean şi Bourceanu nu revin până la începerea returului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National