Iancu: Lucescu nu a fost pus de FRF la naţională să îşi promoveze copiii de suflet

 Iancu: Lucescu nu a fost pus de FRF la naţională să îşi promoveze copiii de sufletMarian Iancu a izbucnit astăzi la Sport.ro. Conducătorul timişorenilor este nemulţumit de selecţia făcută de Răzvan Lucescu la naţională. Iancu îl face direct responsabil pe Răzvan pentru situaţia în care a ajuns naţională, criticându-l că nu va convoacă fotbalişti pe baza performanţelor, ci a preferinţelor personale.

Marian Iancu a declarat că nu înţelege de ce selecţionerul nu îi convoacă pe Scutaru, Luchin, Mera şi Goga, mai ales că Poli este ocupă a doua poziţie în clasamentul la zi al Ligii întâi. Boss-ul bănăţenilor pune sub semnul întrebării selecţionarea lui Grigore, a lui Gardoş, a lui Pap şi Sburlea de la Braşov, despre care a spus că este copilul de suflet al lui Răzvan Lucescu.

Scutaru şi Luchin au jucat toate meciurile la Naţionala Under 21 şi Răzvan Lucescu selecţionează un anonim de la Dinamo, echipă care este doar pe locul 6. Cine este acest Grigore? Are cineva interese să îl promoveze? Goga a înscris cu Ajax, nu e convocat. Nu selecţionezi jucători de la echipa de pe locul 2, şi selecţionezi de la Dinamo sau FC Braşov. Înţeleg că Sburlea este copilul de suflet al lui Răzvan, dar nu pentru asta se află el la naţională. De asta naţionala e pe locul pe care se află. Vedeţi, nici televiziunea nu mai e interesată de echipă. Ar trebui ca meciul să se difuzeze pe TVR1, nu pe TVR2, pentru ca echipa naţională ar trebui să fie de interes naţională. Îi voi spune directorului sportiv să îi adreseze o scrisoare lui Răzvan, prin care să îl întrebe de ce nu selecţionează anumiţi jucători de la noi“, a tunat Iancu în emisiunea Ora exactă în sport.

Anda Deliu

Foto: www.iancu.com

yim Iancu: Lucescu nu a fost pus de FRF la naţională să îşi promoveze copiii de sufletgmail Iancu: Lucescu nu a fost pus de FRF la naţională să îşi promoveze copiii de sufletbookmark Iancu: Lucescu nu a fost pus de FRF la naţională să îşi promoveze copiii de sufletdelicious Iancu: Lucescu nu a fost pus de FRF la naţională să îşi promoveze copiii de sufletdigg Iancu: Lucescu nu a fost pus de FRF la naţională să îşi promoveze copiii de sufletmyspace Iancu: Lucescu nu a fost pus de FRF la naţională să îşi promoveze copiii de sufletshare save 120 16 Iancu: Lucescu nu a fost pus de FRF la naţională să îşi promoveze copiii de suflet

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National