Dacă nu ai pereche de Ziua Îndrăgostiţilor, îndulceşte-te

 Dacă nu ai pereche de Ziua Îndrăgostiţilor, îndulceşte teAi gustat vreodată o prăjitură marocană? Dacă eşti curios şi nu mergi la vreo întâlnire romantică în data de 14 februarie, poţi merge la Swiss House Lounge, la o degustare de prăjituri marocane. Evenimentul începe la ora 19 şi este organizat de echipa Cu Ama în bucătărie.

Prăjiturile vor fi pregătite de Nawal, invitată specială la acest eveniment, venită tocmai din Cassablanca, Maroc. Iniţial, toţi cei prezenţi vor putea să deguste din cinci sortimente de prăjituri tradiţionale marocane: Chebakia, Baclava marocană, Macarons, Fekas şi Fursecuri cu migdale şi ciocolată. Prăjiturile vor fi servite cu ceai marocan, preparat din ceai verde şi mentă. Ulterior, Nawal va oferi celor prezenţi şi alte delicii preparate de ea: Cheesecake, Opera, Delice cu mentă şi Royal Chocolat. De asemenea, la evenimente va avea loc şi o demonstraţie de dans pentru amatori. Membrii clubului de dans Magnum VRD vor dansa tangou, salsa, jaive şi samba.

Organizatorii subliniază că îi invită la eveniment pe cei care nu au pereche. Taxa de participare este de 40 RON, iar fiecare persoană care vrea să guste prăjiturile trebuie să confirma la adresa de mail amainbucatarie@gmail.com sau la numărul de telefon 0724.049.584.

Anda Deliu

yim Dacă nu ai pereche de Ziua Îndrăgostiţilor, îndulceşte tegmail Dacă nu ai pereche de Ziua Îndrăgostiţilor, îndulceşte tebookmark Dacă nu ai pereche de Ziua Îndrăgostiţilor, îndulceşte tedelicious Dacă nu ai pereche de Ziua Îndrăgostiţilor, îndulceşte tedigg Dacă nu ai pereche de Ziua Îndrăgostiţilor, îndulceşte temyspace Dacă nu ai pereche de Ziua Îndrăgostiţilor, îndulceşte teshare save 120 16 Dacă nu ai pereche de Ziua Îndrăgostiţilor, îndulceşte te

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National