BC Timişoara nu a rezistat în faţa celor de la Steaua Turabo

 BC Timişoara nu a rezistat în faţa celor de la Steaua TuraboDeşi Cupa este singurul trofeu accesibil anul acesta, alb-violeţii nu au reuşit să obţină o victorie care să le dea speranţe la Bucureşti, săptămâna viitoare. Cei de la Steaua au reuşit să câştige cu 82-75, iar calificarea în runda următoarea este din ce în ce mai dificilă pentru elevii lui Dragan Petricevic.

ªansele timişorenilor au fost afectate şi de regulamentul Cupei României, care nu permite utilizarea a mai mult de patru jucători străini în lot. De data aceasta, bănăţenii nu au mai reuşit să se impună în primele zece minute, şi primul sfert s-a încheiat cu 25-16 pentru bucureşteni. “Leii din Banat” au dat semne de revenire în al doilea sfert, încheiat 24-17 în favoarea lor. Din păcate, steliştii şi-au adjudecat sferturile din repriza secundă, cu 22-18 şi 18-17. Cele mai multe puncte pentru echipa timişoreană le-au înscris Pesic (22), Dzambic (18) şi Păltinişanu (16). Din echipa oaspeţilor, s-au remarcat Virgil Căruţaşu, cu 20 d epuncte marcate şi Ivan Tomeljak, cu 14 puncte înscrise. Returul se va juca miercurea viitoare, la Bucureşti.

Ca să egalăm, ne-au lipsit nu un minut şi jumătate, ci vreo doi jucători şi jumătate. Am jucat cu echipa momentului, echipa care are o bancă mult mai lungă. Chiar nu am ce să le reproşez jucătorilor, au luptat, au dorit foarte mult să câştige .Am jucat şi cu mult mai puţini jucători, regula celor patru străini ne afectează mult mai mult decât pe Steaua. Am avut mai multe ratări, la final Pesic a dat mai multe aruncări deschise care nu au fost fructificate. Am avut multe şanse de a prelua conducerea. Spre final Steaua a fost mult mai agresivă, mai puternică. Practic, lor nu le-a tremurat mâna, nouă da, dar mergem în continuare. Dacă diferenţa la înfrângere era mai mică, totul era în continuare deschis. Acesta e un sezon de tranziţie“, a declarat Dragan Petricevic la final.

Sunt mulţumit de rezultat, dar nu de modul în care am jucat. Suntem obosiţi şi avem şi jucători accidentaţi, iar în aceste condiţii nu am reuşit să ne valorificăm punctul forte, adică recuperările. Vreau să felicit publicul de la Timişoara, cel mai rău este să joci într-o sală în care te auzi doar tu şi jucătorii. Cupa este un trofeu mai accesibil, campionatul românesc este foarte dificil. Dacă prindem Final Four în Cupă şi ajungem în semifinală în play-off, noi suntem mulţumiţi“, a declarat antrenorul Stelei Turabo, Nisa Bavcevic.

Anda Deliu

yim BC Timişoara nu a rezistat în faţa celor de la Steaua Turabogmail BC Timişoara nu a rezistat în faţa celor de la Steaua Turabobookmark BC Timişoara nu a rezistat în faţa celor de la Steaua Turabodelicious BC Timişoara nu a rezistat în faţa celor de la Steaua Turabodigg BC Timişoara nu a rezistat în faţa celor de la Steaua Turabomyspace BC Timişoara nu a rezistat în faţa celor de la Steaua Turaboshare save 120 16 BC Timişoara nu a rezistat în faţa celor de la Steaua Turabo

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National