Sambata seara, Casa Cununiilor se muta in Lemon

lemonsambata Sambata seara, Casa Cununiilor se muta in LemonUnul din cele mai asteptate evenimente din acest sfarsit de saptamana este Valentines Love and Marriage Party, in Lemon. Casa casatoriilor se va muta pentru cateva ore in clubul aflat vizavi de Billa din zona Soarelui. “Vom avea un altar in fata carora se vor inchina viitorii miri, vom avea un preot, in persoana lui Smiley C, o primarita, alias DJ’ane Kobra si vom da si certificate de casatorie. Ele sunt valabile 24 de ore”, a spus in exclusivitate pentru evenimente-banatene Dorian Zillich, din partea organizatorilor.

Organizatorii vor da premii celor care se cunosc si pe care ii loveste sageata lui Cupidon la fata locului, dar au si cateva oferte extrem de interesante: intrarea este libera pentru doamnele si domnisoarele care sosesc pana la ora 23, iar cocktailul “Flacara violet”, lansat saptamana trecuta va avea pretul de doar 9 lei. „Avem 4 sau 5 cupluri care sunt dornice sa-si strice viata casatorindu-se, astfel ca va invitam sa fiti alaturi de ei in momentele grele pe care le vor trai sambata noaptea”, spune Smiley C.

Am incercat sa aflam si cateva din surprizele pe care DaSaint Events le pregateste pentru viitor, insa patronatul nu a dorit sa dezvaluie prea multe. „Avem cateva petreceri speciale de Dragobete, de 8 martie, in locatii la surpriza, la care nici nu va asteptati. Avem si mai multe concerte, de exemplu va fi Jukebox in 24 februarie, formatia Compact in 1 martie, vom avea si doua super petreceri de 8 martie, toate insa vor fi in locatii diferite, printre care si Lemon. Avem si aceasta sigla noua, deoarece suntem mereu in schimbare si din ce in ce mai buni, lucram cu oameni care sunt din ce in ce mai profesionisti, iar evenimentele noastre de aceea sunt majoritatea cu intrare, pentru ca sunt high level, sunt deosebite. Nu oricine are idei geniale, iar noi platim ideile foarte bune!”, a mai spus Dorian Zillich.

logods Sambata seara, Casa Cununiilor se muta in Lemon

yim Sambata seara, Casa Cununiilor se muta in Lemongmail Sambata seara, Casa Cununiilor se muta in Lemonbookmark Sambata seara, Casa Cununiilor se muta in Lemondelicious Sambata seara, Casa Cununiilor se muta in Lemondigg Sambata seara, Casa Cununiilor se muta in Lemonmyspace Sambata seara, Casa Cununiilor se muta in Lemonshare save 120 16 Sambata seara, Casa Cununiilor se muta in Lemon

3 Responses to Sambata seara, Casa Cununiilor se muta in Lemon

  1. Mircea says:

    Astia de la Lemon fac numa Valentines Party toata ziua?

  2. Cristi says:

    Nu fac Valentine’s Party toata ziua, vineri e seara indragostitilor si sambata e Valentine’s Love and Marriage Party ! Dak studiezi atent ai sa vezi ca nu e deloc acelasi lucru !

  3. andreea_tmm says:

    Am dori sa rezervam si noi 44 de locuri pt ziua mea. Si as vrea sa ma si casatoresc pentru o zi cu prietena mea cea mai buna! Faceti si casatorii intre fete?

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National