A incercat sa vanda un telefon, ce a urmat e socant!

51A67290-7000-4E68-BB57-792265A9B11D

Convins că-și va vinde telefonul mobil, un bărbat a stabilit o întâlnire cu un posibil cumpărător, în Timișoara. Surpriza a apărut, însă, după ce clientul s-a dovedit a fi rău intenționat.

În timpul discuției pe care o purtau cei doi, așa-zisul cumpărător a folosit un spray lacrimogen și i-a sustras victimei mobilul.

La scurt timp după comiterea faptei, polițiștii din cadrul Biroului investigații criminale și oameni ai legii din Satchinez au reușit să-l identifice și să-l prindă pe tâlhar, un tânăr în vârstă de 19 ani.

El a fost reținut, iar telefonul mobil a fost recuperat și predat părții vătămate.

Sursa: renasterea.ro

yim A incercat sa vanda un telefon, ce a urmat e socant!gmail A incercat sa vanda un telefon, ce a urmat e socant!bookmark A incercat sa vanda un telefon, ce a urmat e socant!delicious A incercat sa vanda un telefon, ce a urmat e socant!digg A incercat sa vanda un telefon, ce a urmat e socant!myspace A incercat sa vanda un telefon, ce a urmat e socant!share save 120 16 A incercat sa vanda un telefon, ce a urmat e socant!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National