Socant! Ce s-a intamplat la spitalul de copii din Timisoara?

24459033-DBAE-4E16-8C83-B379B1F4F283

O parte dintr-o macara a căzut, miercuri, peste clădirea în construcţie a Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara. La faţa locului s-au deplsat cadre ale ISU Timiş, asigurând zona. Nu s-a înregistrat nici o victimă.

Aripa nouă a spitalului ar fi trebuit finalizată în mai 2016. O vreme, lucrările au fost oprite, iar mulţi locuitori din zonă s-au temut de pericolul macaralei care, la fiecare adiere de vânt, se clătina ameninţător.

Astăzi, o bucată din braţul utilajului s-a prăbuşit, provocând pagube clădirii în construcţie.

yim Socant! Ce s a intamplat la spitalul de copii din Timisoara? gmail Socant! Ce s a intamplat la spitalul de copii din Timisoara? bookmark Socant! Ce s a intamplat la spitalul de copii din Timisoara? delicious Socant! Ce s a intamplat la spitalul de copii din Timisoara? digg Socant! Ce s a intamplat la spitalul de copii din Timisoara? myspace Socant! Ce s a intamplat la spitalul de copii din Timisoara? share save 120 16 Socant! Ce s a intamplat la spitalul de copii din Timisoara?

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National