Romania e in doliu!

4B425439-7F0B-4223-B162-1FA5E1B7E1D8

Marea actriță Stela Popescu a murit! Stela Popescu (n. 21 decembrie 1935, s. Slobozia-Hodorogea, Orhei, Basarabia) a realizat momente celebre alături de Ștefan Bănică și Alexandru Arșinel. Stela Popescu ar fi trebuit să susțină un spectacol chiar în această seară.

Actriţa, care peste o lună împlinea 82 de ani, a fost găsită fără viaţă în curtea casei din Bucureşti, de către o rudă. Făcuse stop cardio-respirator.

Ce spune SMURD

SMURD spune că apelul a fost primit la 15,32, la 112. La fața locului a ajuns un echipaj care a mai putut face altceva decât să constate decesul. Conform SMURD, Stela Popescu era fără viaţă de ceva vreme…

Arşinel, în lacrimi

Colegul de scenă al Stelei Popescu, Alexandru Arşinel, s-a declarat şocat de decesul marii actriţe. „Acum mă duc la ea acasă. Nu ştiu ce se întâmplă. M-a sunat acum cinci minute Ursu Adrian. Vai de mine!”, a spus pentru news.ro actorul Alexandru Arşinel, plângând în hohote.

Actrița Stela Popescu s-a născut la 21 decembrie 1935, la Slobozia-Hodorogea, Orhei, Basarabia. S-a născut într-o familie de învățători, iar prima amintire pe care o are bine întipărită în memorie este invadarea Basarabiei de către armata rusă. Atunci, în 1940, tatăl ei este deportat în Siberia, iar mama se refugiază, împreună cu fiica, în România, la Brașov.

Stela Popescu a fost căsătorită cu regizorul Dan Puican, de care a divorţat după opt ani. S-a recăsătorit apoi cu Puiu (Mihai) Maximilian (decedat în 1998), despre care spunea că a fost sufletul ei pereche.

În decembrie 2015 a fost decorată de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de cavaler.

În 2011 a primit o stea pe Aleea celebrităţilor.

sursa: Renasterea.ro

 

yim Romania e in doliu!gmail Romania e in doliu!bookmark Romania e in doliu!delicious Romania e in doliu!digg Romania e in doliu!myspace Romania e in doliu!share save 120 16 Romania e in doliu!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National