EXCLUSIV: Roland – tanarul care s-a sinucis a fost inmormantat

Error: Path does not exist

roland EXCLUSIV: Roland   tanarul care s a sinucis a fost inmormantat

Andrei Roland D., tanarul de 20 de ani ce si-a pus capat zilelor, a fost condus astazi pe ultimul drum. Echipa evenimente-banatene.ro a fost prezenta insa din respect pentru familie a pastrat distanta fata de rudele indoliate.

Acesta a fost găsit spânzurat cu un cablu de una dintre uşile din casă. Tânărul era deprimat de o bună bucată de timp, de când s-a despărțit de iubită.

În urmă cu doi ani, băiatul, Andrei D., a avut un accident cu motocicleta. A stat o perioadă în comă, iar apoi şi-a revenit. A primit o nouă şansă la viaţă, iar luni a renunţat la ea. Când a ajuns acasă, tatăl şi-a găsit unicul fiu spânzurat. A sunat imediat la 112. În zadar au încercat medicii de pe cele două salvări ajunse la faţa locului, pe Bulevardul 16 Decembrie 1989, să îl resusciteze pe băiat. Acesta îşi dăduse deja ultima suflare.

Andrei Roland D. a avut mulţi prieteni. Toţi sunt acum alături de familie. Unul dintre prietenii săi cei mai buni i-a dedicat un filmuleţ pe Youtube. Altul vrea să facă o seară într-un club din Timişoara în care fiecare dintre prietenii săi sau colegii dj să mixeze câteva melodii care îi plăceau lui Roland.

Vedeţi filmul aici! Roland, nu te vom uita niciodată!

yim EXCLUSIV: Roland   tanarul care s a sinucis a fost inmormantatgmail EXCLUSIV: Roland   tanarul care s a sinucis a fost inmormantatbookmark EXCLUSIV: Roland   tanarul care s a sinucis a fost inmormantatdelicious EXCLUSIV: Roland   tanarul care s a sinucis a fost inmormantatdigg EXCLUSIV: Roland   tanarul care s a sinucis a fost inmormantatmyspace EXCLUSIV: Roland   tanarul care s a sinucis a fost inmormantatshare save 120 16 EXCLUSIV: Roland   tanarul care s a sinucis a fost inmormantat

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National