Incredibil! Spulberat de tren.

13F2E2D8-6388-4167-B810-419400D4C931

Un autoturism a fost spulberat de un tren, pe o rută din vestul ţării, linia respectivă fiind blocată mai bine de 30 de minute. Accidentul a avut loc în localitatea Mehadia şi, din fericire, nu s-a soldat cu victime.

„Polițiștii Postului de Poliție TF Herculane și polițiști rutieri s-au deplasat de îndată la fața locului, iar din primele cercetări efectuate au stabilit că un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Dr.Tr.Severin a condus un autoturism pe raza localității Mehadia. Şoferul nu ar fi oprit la indicatorul STOP și Crucea Sf. Andrei, moment în care a fost acroșat de un tren personal care circula pe ruta Orșova-Caransebeș”, se arată în comunicatul IPJ Caraş-Severin remis banatfm.ro.

Pagubele materiale rezultate în urma accidentului sunt semnificative. Calea ferată respectivă a fost blocată, iar trenul a ajuns la destinaţie cu o întârziere de peste 30 de minute. Atât conducătorul auto cât și mecanicul de locomotivă au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pe lângă sperietura pe care nu o va uita toată viaţa, şoferul neatent s-a ales cu o amendă serioasă şi a rămas temporar fără permis.

 

Sursa: Renasterea.ro

yim Incredibil! Spulberat de tren. gmail Incredibil! Spulberat de tren. bookmark Incredibil! Spulberat de tren. delicious Incredibil! Spulberat de tren. digg Incredibil! Spulberat de tren. myspace Incredibil! Spulberat de tren. share save 120 16 Incredibil! Spulberat de tren.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National